Egy lány új élete - Könyvbemutató a városi könyvtárban


2019-05-24 20:04:16  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Egy lány új élete - Könyvbemutató a városi könyvtárban főképe
Rácz Gyula Sándor Egy lány új élete című romantikus történetének könyvbemutatóját tartották ma délután a Jókai Mór Városi Könyvtár előadótermében. A nagygyimóti szerzőnek nem ez az első kötete, korábban már megjelent tollából egy bűnügyi történet.
A könyvbemutatón Herbath Laura beszélgetett a szerzővel, aki a kérdésekre adott válaszaiban beszélt a mű megírásának körülményeiről, a címadásról, illetve azt is elárulta, egyes szituációkban miért és hogyan fűzte tovább az 1980-as, 90-es években Budapesten játszódó szerelmi történet szálait.
A rendezvényen Cserkuti Izabella olvasott fel részleteket a könyvből, a Nagygyimóti Fürge Ujjak Nyugdíjas Klub tagjai pedig népdalokkal és kortárs szerzeményekkel színesítették a programot. A rendezvény vendége volt Molnár Imre költő, akinek versét szintén Cserkuti Izabella olvasta fel a könyvbemutatón.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-18 18:01:41

1 újabb pozitív eset, 82 karanténnal kevesebb - járványügyi adatok kedden 18 órakor


ajánlott cikk főképe

2020-06-20 21:24:02

Kétnapos nemzetközi kutyakiállítás Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 15:01:07

A kicsik fele már jár óvodába - dr. Áldozó Tamás a járványhelyzetről


ajánlott cikk főképe

2020-09-07 20:02:06

Folytatódik a vízvezeték-csere a Dózsa utcában