Fotók Veszprém megyén innen és túl


2019-05-25 09:35:19  | cikk: Babos Petra  | 


Fotók Veszprém megyén innen és túl főképe
Műemlékek Veszprém megyén innen és túl címmel nyílt fotókiállítás a Jókai Mór Városi Könyvtár előadótermében Fűzy-Molnár Zoltán fotómontázsaiból. Az alkotó elsősorban a megye templomait mutatja be, így a pápai templomok is láthatóak a fényképeken.
A hobbifotós, Fűzy-Molnár Zoltánt fiatal kora óta érdekli a művészet, így a fényképezés is. Eleinte telefonnal készítette a fotókat, majd vásárolt egy fényképezőgépet, most már azzal járja az országot, s kapja lencsevégre a szakrális emlékeket. Mint mondta, úgymond küldetés, elhivatottság jelleggel is fényképez, de kihívást is jelent az aranyozott képből vagy a fehér falból kihozni a legjobbat.
-Nem járok fotós tanfolyamokra, a saját képeimet nézve javítok a technikán, így a saját tapasztalatom szerint próbálok jobb lenni. Sokszor egy egészen pici részlet miatt is visszautazok akár több száz kilométert, hogy még tökéletesebb legyen a munkám. Számomra a templom megörökítése a fontos, hiszen ha egy régi templomba bemegyek, azok nagyon megfognak - tudtuk meg az alkotótól.
A könyvtárban látható kiállítás az elmúlt öt év anyagát öleli fel.
A tárlat június 20-ig tekinthető meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-27 10:04:16

Mától a 4 és 10 év közötti korosztály számára osztanak textil szájmaszkot


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 17:42:25

Színes programok a munkácsys Erzsébet táborban


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 17:16:10

Hét turnusban kínál nyári tábort a Kékfestő


ajánlott cikk főképe

2020-06-29 14:46:23

Imázsfilmek Pápáról