Bor és kultúra


2019-05-25 21:42:18  | cikk: ha  | 


Bor és kultúra főképe
 
 
Szereted az irodalmat? Szereted a jó borokat? Ezt a két kérdést tette fel Csukárdi Sándor, melyre jónéhányan igennel feleltek és ellátogattak a Pannonia Reformata Kávézó és Vinotéka udvarába, ahol összekapcsolódott a jóféle nedű a jóféle irodalommal.


Csukárdi Sándor Születni a facebookon című kötetéből hangzott el négy novella, melyet négy pohár bor kísért. A fehér bor mellé az Én, a novella című önironikus írás járt, a Credo quia absurdum című novellát hallgatva rosét kortyolgathattak az érdeklődők. Kétféle vörösbor is volt, ezek mellé a Lomtalanítás és a Születni a facebookon hangzott el.


Csukárdi Sándor elmondta, hogy a novellák hangulatához választotta a nedűket. A felolvasásban segítői voltak Rózsás Hajnalka és Nagyné Rózsás Anna. Az irodalmi borpincér szerepét Balogh Adrienn vállalta.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:36:33

Vasárnaponként élő istentiszteleti közvetítés a református templomból


ajánlott cikk főképe

2020-01-15 20:26:57

Energetikai felújítás a Vörösmarty Úti Otthonházban


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 21:51:37

Rézfúvós együttes a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 20:30:06

A jazz mindenek előtt