Az embereket érdekli ez a választás, hiszen a családjaink, gyermekeink jövőjéről van szó - fogalmazott dr. Kovács Zoltán


2019-05-26 17:59:46  | cikk: HuHa  | 


Az embereket érdekli ez a választás, hiszen a családjaink, gyermekeink jövőjéről van szó - fogalmazott dr. Kovács Zoltán főképe
12 óra előtt néhány perccel adta le szavazatát dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, a politikus két gyermekével együtt érkezett a Napsugár Bölcsődében kialakított szavazóhelyiségbe. Érdeklődésünkre elmondta, abban bízik, hogy a Fidesz-KDNP megnyeri az EP választást hazánkban, méghozzá jelentős eredménnyel.
-Azt várjuk, hogy egy új összetételű parlament legyen és egy sokkal konstruktívabb, a bevándorlást megállító, azt megfelelően kezelő Európai Parlament jöjjön létre, hiszen legutóbb még az európai kérdések az ifjúság munkanélküliségéről, a foglalkoztatási problémákról, gazdasági kérdésekről szóltak, ma a középkelet-európai országokban a bevándorlás kérdése az elsődleges, de Nyugat-Európában is a társadalmat több mint 50 százalékban a bevándorlás kérdése - mint legnagyobb probléma - foglalkoztatja. Ezekre kell az Európai Parlamentnek választ adni - közölte. Hozzátette, még egy struktúraváltásnak kell lennie, hogy ne az Európai Bizottság és a brüsszeli bürokraták mondják meg, mit kell csinálni, hanem a nép által odaküldött képviselők vezényeljék le ezeket a folyamatokat.

A referendumon való részvételt illetően a délelőtt megismerhető adatokat tekintve, a képviselő nagyobb számú választópolgár szavazatát remélte, mint a legutóbbi EP választáson.
-Mi a mozgósítással kapcsolatban mindent megtettünk, azt gondolom az embereket érdekli is ez a téma, hiszen a családjaink, gyermekeink jövőjéről van szó és arról a világról, amiben itt élünk Magyarországon. Azt szeretnénk, ha nem változna meg az életünk, sem etnikai összetételét tekintve, sem a keresztény kultúrát illetően.
Dr. Kovács Zoltán szerint a választópolgárok 30-40 százaléka él szavazati jogával és vesz részt az európai parlamenti képviselők magyarországi választásán.

Képek:


Címkék: választás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet