Nem adta vissza az elveszett telefont


2019-05-28 10:51:43  | cikk:  | 


Orgazdaság vétsége miatt indult nyomozás egy 37 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A rendőrségre 2018. április 9-én tett bejelentést a pápai sértett arról, hogy aznap délután Pápán elveszítette több tízezer forint értékű mobiltelefonját. Időközben az is a tudomására jutott, hogy a készüléket egy hölgy ugyan megtalálta az utcán, azonban odalépett hozzá egy ismeretlen férfi, aki azt állította, hogy övé a földön talált telefon és magával vitte azt.

A büntetőeljárás során kiderült, hogy az eltűnt mobiltelefon egy pápai férfi használatában állt. A 37 éves H. Krisztián a rendőröknek elmondta, hogy a telefont a helyi piacon vásárolta, de sem az eladót nem nevezte meg, sem a készüléket nem volt hajlandó átadni a rendőröknek, holott tudomására hozták, hogy az másnak a jogos tulajdona. A nyomozók a férfit orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pápai Rendőrkapitányság a férfival szemben folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-01 10:19:36

Még egy utcanévtartót is megrongált


A pápai rendőrök elfogtak egy 23 éves helyi férfit, aki több alkalommal is lopott az egyik helyi üzletből.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai - Haraszti Tibor rendőr főtörzszászlós és Koncz Kevin rendőr őrmester - 2019. május 30-án délután Pápa egyik utcájában igazoltattak...

2019-06-03 13:35:42

Többször is lopott az áruházból


ajánlott cikk főképe

2019-06-25 16:24:19

Biztonságos a kerékpárom akció Pápán


A húsvéti hosszú hétvége alkalmával is figyelmet kell fordítanunk vagyontárgyaink védelmére, hiszen a betörők és besurranó tolvajok ebben az időszakban is megtalálhatják az alkalmat arra, hogy megkárosítsanak bennünket. Az ünnepek biztonsága érdekében kérjük, hogy fogadja meg az alábbi tanácsainkat!...

2019-04-18 14:25:35

Húsvétkor is óvja vagyontárgyait!


PÁPA időjárás