Nem adta vissza az elveszett telefont


2019-05-28 10:51:43  | cikk:  | 


Orgazdaság vétsége miatt indult nyomozás egy 37 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A rendőrségre 2018. április 9-én tett bejelentést a pápai sértett arról, hogy aznap délután Pápán elveszítette több tízezer forint értékű mobiltelefonját. Időközben az is a tudomására jutott, hogy a készüléket egy hölgy ugyan megtalálta az utcán, azonban odalépett hozzá egy ismeretlen férfi, aki azt állította, hogy övé a földön talált telefon és magával vitte azt.

A büntetőeljárás során kiderült, hogy az eltűnt mobiltelefon egy pápai férfi használatában állt. A 37 éves H. Krisztián a rendőröknek elmondta, hogy a telefont a helyi piacon vásárolta, de sem az eladót nem nevezte meg, sem a készüléket nem volt hajlandó átadni a rendőröknek, holott tudomására hozták, hogy az másnak a jogos tulajdona. A nyomozók a férfit orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pápai Rendőrkapitányság a férfival szemben folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-16 11:59:42

Lezárt akta: tolatva ütött el egy biciklist


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 45 éves helyi férfival szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján a járőrök 2019. december 26-án délután a 83-as számú főúton, Pápa külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték...

2020-01-23 09:39:36

Négy óra alatt kétszer kapták el ittasan


...

2019-11-27 15:28:16

Light Friday


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai Nagygyimóton igazoltatták a 49 éves férfit.

A járőrök 2019. szeptember 11-én a délutáni órákban Nagygyimót belterületén állítottak meg egy gépjárművet, és igazoltatták annak vezetőjét. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy...

2019-09-13 09:05:53

Sikkasztás miatt körözték a férfit, a rendőrök elfogták


PÁPA időjárás