Cipőt akart lopni, a rendőrök őrizetbe vették


2019-05-29 15:58:16  | cikk:  | 


A pápai rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek egy 23 éves pápai férfit, aki két különböző pár cipőt lopott el az egyik pápai üzletből.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 23 éves F. R. Ottó 2019. május 28-án délután megjelent az egyik pápai cipőboltban, ahol hosszasan próbálta a lábbeliket, majd vásárlási szándék nélkül távozni készült. A kijárathoz érve megszólalt az áruvédelmi kapu hangjelzése, ám a férfi megállás nélkül elhagyta az üzletet. A bolt egyik munkatársa azonnal a keresésére indult, és hamarosan rá is talált a közeli áruház mellékhelyiségében, ahol előkerült két, közel 20.000 forint értékű sportcipő egy-egy párja, amelyeket a férfi fizetés nélkül vitt el a cipőboltból. A helyszínre érkező rendőrök F. R. Ottót előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára szállították.

A férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési előkészítő eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy sikátori férfi ellen.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2019. március 8-án délután Gic és Bakonytamási között igazoltattak egy Opel gyártmányú személygépkocsit...

2019-03-11 08:45:30

Rendszám nélkül vette az autót, felszerelt rá másikat


A ballagás miatt ideiglenes útlezárásra kell számítani a városban szombaton.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy ballagás miatt 2019. május 4-én 9 óra 30 perctől várhatóan 12 óráig a menet áthaladásának idejére teljes pályás útlezárás lesz...

2019-05-03 11:31:41

Forgalmirend-változás a ballagás miatt


Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A...

2019-02-11 07:54:43

Eltiltás hatálya alatt vezetett


ajánlott cikk főképe

2019-06-21 15:15:21

Fejszével verte szét a padot


PÁPA időjárás