Cipőt akart lopni, a rendőrök őrizetbe vették


2019-05-29 15:58:16  | cikk:  | 


A pápai rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek egy 23 éves pápai férfit, aki két különböző pár cipőt lopott el az egyik pápai üzletből.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 23 éves F. R. Ottó 2019. május 28-án délután megjelent az egyik pápai cipőboltban, ahol hosszasan próbálta a lábbeliket, majd vásárlási szándék nélkül távozni készült. A kijárathoz érve megszólalt az áruvédelmi kapu hangjelzése, ám a férfi megállás nélkül elhagyta az üzletet. A bolt egyik munkatársa azonnal a keresésére indult, és hamarosan rá is talált a közeli áruház mellékhelyiségében, ahol előkerült két, közel 20.000 forint értékű sportcipő egy-egy párja, amelyeket a férfi fizetés nélkül vitt el a cipőboltból. A helyszínre érkező rendőrök F. R. Ottót előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára szállították.

A férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési előkészítő eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Közokirat-hamisítás miatt indult nyomozás egy 67 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Feljelentés alapján indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság egy 67 éves helyi lakos ellen, aki 2019 februárjában az illetékes hatóságnál...

2019-07-18 14:51:57

Valótlant állított a hatóság előtt, de lebukott


ajánlott cikk főképe

2019-07-17 14:08:33

A nyaralók biztonságáért


ajánlott cikk főképe

2019-08-08 12:00:09

Közlekedés biztonság Bakonyszücsön


48 óra alatt 5 ittas járművezetővel szemben intézkedtek a pápai rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. augusztus 10-én 0 óra és 2019. augusztus 11-én 24 óra között öt olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akik szeszes ital fogyasztását követően ültek a volán mögé....

2019-08-12 21:28:19

Ittas vezetők


PÁPA időjárás