Ülésezett a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás


2019-05-30 20:48:54  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Ülésezett a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás főképe
Valamennyi napirendi pontot ellenszavazat nélkül fogadták el a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás legutóbbi ülésén részt vevő polgármesterek.

A pápai városházán tartott tanácskozáson egyhangú döntéssel szavazták meg a társulás 2018-as költségvetésének végrehajtásáról szóló beszámolót, továbbá a Magyar Államkincstár által készített ellenőrzési jelentést és intézkedési tervet, valamint a társulás előző évi belső ellenőrzéséről készült jelentést. Varga Péter, a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás elnöke a sajtó képviselőinek elmondta, az elmúlt időszakban sikeresen megvalósították azon céljukat, hogy biztonságosan, hitelfelvétel nélküli működjön a társulás. A közeljövő terveivel kapcsolatban a társulási elnök úgy fogalmazott, szeretnék csökkenteni a tagönkormányzatok hozzájárulási költségét, erre többek között feladatok átszervezésével nyílhat majd lehetőség.

A társulási ülés után az egybegyűltek egyeztethettek a Pápai járás önkormányzatait érintő, 2019-2020-as vasúti és autóbuszos menetrendről a közlekedési vállalatok képviselőivel.

Képek:


Címkék: társulás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet