Új századparancsnok a repülés élén


2010-06-04 18:10:21  | cikk: mo  | fotó: Babos János  | 


Új századparancsnok a repülés élén főképe
Kinevezési ceremóniát tartottak ma a Pápa Bázisrepülőtéren. A C17-es Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) repülőszázadának századparancsnoka másfél év szolgálatteljesítés után visszatér az Egyesült Államokba. A századparancsnoki posztra ezúttal Daniel Clark alezredest nevezték ki.
Régi tradíció az ezredben, hogy ünnepélyes ceremónia keretében nevezik ki az új századparancsnok személyét. Leonard Kosinski leköszönő századparancsnok ünnepélyesen visszaadta a Nehéz Légiszállító Ezred Repülési Képességét jelképező zászlót John Zazworskynak, a HAW parancsnokának, aki a lobogó továbbadásával nevezte ki Daniel Clark alezredest a századparancsnoki posztra.
A volt századparancsnok a jövőben nemzetközi politikát fog tanulni a bostoni egyetemen, amit a későbbiekben kamatoztatni tud egy következő beosztásban – tudtuk meg John Zazworskytól.
Daniel Clark alezredes eddig a repülő század műveleti főnöke volt. Az ezredparancsnok szerint a jövőben újabb képességeket fognak elérni, és ezeket a szinteket az új századparancsnoknak kell megvalósítani. Daniel Clark több mint 4 éve foglalkozik a Nehéz Légiszállító Képesség témakörével. Célja, hogy a rendelkezésére álló személyzet (pl.: pilóták, rakodásvezetők) tapasztalatait bővítse annak érdekében, hogy még komplexebb feladatokat is tudjanak ellátni – fogalmazott az ezredparancsnok.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 16:14:09

Enyhítések az alapellátásban


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 12:19:52

Légfertőtlenítővel bővült a központi-és gyermekorvosi ügyelet


ajánlott cikk főképe

2020-03-10 22:08:22

Szakmai nap a felnőttképzés jegyében


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 23:38:13

Kész kabaré volt