Diáknap a Mezőben


2019-05-31 19:36:16  | cikk: Babos Petra  | 


Diáknap a Mezőben főképe
A tanév végéhez közeledve a Pápai Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban évek óta nagy sikerrel rendezi meg az iskolanapot, melyet idén is a programok sokszínűsége jellemzett.
Peka András, a diákönkormányzat munkáját segítő tanár elmondta, minden évben arra törekednek, hogy játékos, ismeretterjesztő, szórakoztató programot állítsanak össze a diákságnak.
-Idén azt találtuk ki, hogy Szakmák délelőttje. A tanulók 11 állomáson próbálhatták ki az egyes szakmákat, szakmacsoportokat. Volt például dagasztás, fafűrészelés, rönkhajítás, sertés puzzle, patkódobálás, kocsihúzás, zenefelismerés, ételfelismerés, gyertyacsere, virágültetés, vízhordás, sportként célba dobás, ügyességi sorverseny. Az idei évben újdonságként tuning show-t is tartottunk, hiszen az iskolában gépészoktatás is zajlik.
A tartalmas programot Szalóky-Katóné László Mária könyvtáros és Peka András állították össze. A diáknap beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a tanulók jól érezték magukat a rendezvényen, miközben belekóstolhattak az iskolájukban oktatott szakmákba.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-15 07:18:28

Szülinapi nyereményjáték a Pápa-ma-nál


ajánlott cikk főképe

2019-06-17 00:17:31

A pápai zsidóság történetére emlékeztek Pápa Város Napján


ajánlott cikk főképe

2019-10-06 18:31:20

Érdekességek a Szent Koronáról


ajánlott cikk főképe

2019-10-01 08:35:40

Fény és árnyék- Császár József festményei a könyvtárban


PÁPA időjárás