Nem sikerült győzelemmel búcsúzni


2019-06-02 13:32:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem sikerült győzelemmel búcsúzni főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es és U17-es csapata egyaránt vereséggel zárta az idei bajnokságot.
Az U17-es együttes a tabella hátsó régiójába tartozó Gyirmót SE Győr ”B” alakulata ellen lépett pályára a Perutz stadion centerpályáján. A vendéglátók főleg az első félidőben játszottak jól, több helyzetük is volt, melyek azonban kimaradtak. A második felvonás 13. percében aztán büntetőből a vendégek megszerezték a vezetést, majd a hajrához közeledve egy kapu előtti kavarodás után Csonka-Rajky góljával bebiztosították a győzelmet.

PELC U17 - Gyirmót SE Győr ”B” 0-2 (Gsz.: Horváth, Csonka-Rajky)

Igor Nicsenko: Győzelemmel szerettük volna búcsúzni, sajnos ez nem sikerült, mert a helyzetkihasználásunk nem volt megfelelő. Nehéz év volt az idei, a srácok amit lehetett, megtettek, sok sikert kívánok nekik a folytatásban.

Az U17 a 10., az U19 3-1-es vereségével a 13. helyen fejezte be a bajnokságot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-10 19:16:38

Hatgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-07-13 14:31:16

Öt gólt rúgott első edzőmeccsén a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:28:48

Igazi presztízsmeccs vár a Perutzra


ajánlott cikk főképe

2019-08-28 09:53:47

Jön a Futball éjszakája


PÁPA időjárás