Aszfaltoznak a Korvin utcán


2019-06-03 16:46:36  | cikk: HuHa  | 


Aszfaltoznak a Korvin utcán főképe
Ma reggel ismét felvonult a finisher a Korvin utcába, hogy folytassa az aszfaltozást a már elkészült szakaszokon. Délelőtt a Bástya utcai kereszteződésbe húzták be az alsó, kötőréteget, majd délután megkezdték a Fő tér és Bástya utca közötti szakaszon a kopóréteg terítését. Az aszfaltozás holnap is folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-25 21:11:53

A tavaszi metszés három aranyszabálya - Solymosi János előadása


ajánlott cikk főképe

2019-03-22 08:54:20

Jó hangulatban telt a negyedik középiskolás táncház


ajánlott cikk főképe

2019-05-30 15:00:20

Elfogadták a 2018. évi gazdálkodásról szóló beszámolót a nemzetiségi önkormányzatok


ajánlott cikk főképe

2019-02-13 21:17:19

272 millió forint, 57 új eszköz a kórháznak


PÁPA időjárás