Weöres Sándor művek nyolc órán keresztül


2019-06-04 16:28:14  | cikk: Babos Petra  | 


Weöres Sándor művek nyolc órán keresztül főképe
Fennállásának 60. évfordulóját ünnepli a héten a Pápai Weöres Sándor Általános Iskola. A hétfői nyitóünnepség után kedden folytatódtak a programok.
Horváthné Geschitz Ágota pedagógus elmondta, Véseiné Kárpáti Ágota intézményvezető-helyettes ötlete alapján szervezték meg a Weöres versmaratont az iskola jubileumi évfordulóján.
-16 osztályunk van az iskolában, ők képviseltetik magukat, illetve 16 meghívott vendégcsapatot kértük fel. Többek között óvodások, általános iskolások és felnőtt csoportok, szerveztek is ellátogattak a maratonra, s együtt olvasunk Weöres verseket, prózákat - emelte ki Horváthné Geschitz Ágota, aki hozzátette, nagyon fontosnak tartották, hogy a névadójukról ilyen módon is megemlékezzenek.
Az olvasó maraton 12 órakor kezdődött és este 20 óráig várja a jelentkezőket.
A Weöres-hét holnap diáknappal folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 16:12:52

Annak az egyedülállónak, akinek a havi nyugdíja nem haladja meg a 114.000 Ft-ot, nem kell kommunális adót fizetnie


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:21:48

Hétfőtől bezárnak az iskolák, az óvodákról, bölcsődékről az önkormányzatok döntenek


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 16:15:53

Kezdődik a Gróf úti járdafelújítás


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 21:22:50

Új rámpa a vasúti aluljáróban