Csapó László Emlékverseny


2019-06-04 18:08:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Csapó László Emlékverseny főképe
A Szabadgyalog Sakk Egyesület egy verseny keretében negyedik alkalommal emlékezett meg egykori játékosáról, Csapó Lászlóról.

Pápa, Győr, Celldömölk, Veszprém, Nemesgörzsöny sakkozói a Helyőrségi Művelődési Otthonban gyűltek össze a partikra, öt korcsoportban összesen 23-an neveztek. Kiss Csaba szervező érdeklődésünkre elmondta, az emlékverseny egyben szezonzáró kupa is.

- Csapó Lászlónak a pápai sakk megalakulásában elévülhetetlen érdemei vannak. Laci bácsi négy éve hagyott itt minket, idén lenne 91 éves, mindig jó szívvel emlékezünk rá. Örömteli, hogy Laci bácsi özvegye idén is ellátogatott a verseny megnyitójára, nagyon hálás volt, hogy őrizzük férje emlékét, mindig nagy szeretettel látjuk vendégül. A felnőtt mezőnyben nyolcan neveztek, így körmérkőzéses formában bonyolítottuk le a vetélkedést 15 perc gondolkodási idővel. Az utánpótlásnál is hasonló volt a helyzet, a gyerekeknél is mindenki játszott egy partit mindenkivel. Az egyesület következő eseménye a Játékfesztivál keretein belül megrendezésre kerülő Miniolimpia lesz.

Az emlékverseny első helyezettjei: Kiss Csaba, Nagyné Cserkuti Nikoletta, Sebestyén István, Nagy Nóra, Mészáros Raul, Kiss Dorina, Kiss Bence.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-02 11:25:48

Kiélezett hajrá várható a kispályás bajnokságban


ajánlott cikk főképe

2019-08-16 20:08:32

Darts: Hazai és határon túli sikerek


ajánlott cikk főképe

2019-09-17 16:35:31

E-sportban is sikeresek a petőfisek


ajánlott cikk főképe

2019-07-17 21:22:52

Felkészülés: Győzelem után vereség


PÁPA időjárás