Taroltak a petőfisek a Kadét Kupán


2019-06-05 11:14:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Taroltak a petőfisek a Kadét Kupán főképe
A Honvédelmi Sportszövetség a 2019-es évben elindította a Honvéd Kadét Kupa versenysorozatot, a Honvéd Kadét Programba regisztrált köznevelési intézmények diákjai számára. A budapesti állomás után Veszprémben is megrendezték az eseményt, melyen három fővel a Petőfi Sándor Gimnázium is részt vett. A pápai diákok kiválóan teljesítettek a versenyszámok során, így a dobogó mindhárom fokára petőfis tanuló állhatott fel.

- Akadályfutás, tájékozódási futás, céllövészet valamint gránáthajítás volt a feladat a kupa során - tájékoztatott Koncz János, az intézmény testnevelője. - Ábrahám János, Schenek Dániel és Böröczky Barnabás vett részt iskolánkból a megmérettetésen, a fiúk korábban jól teljesítettek az országos haditorna vetélkedőn is, így a versenyszámok nem voltak ismeretlenek számukra. Örömteli, hogy egyéniben és csapatban is elhoztunk minden díjat, amit csak lehetett, nagyon jó versenyzéssel a győztes Dániel lett, a dobogó második fokára János, míg a harmadikra Barnabás állhatott fel, ami azt jelentette, hogy a csapatversenyben is első helyen végeztünk.

A versenyen 42 diák indult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-03 14:03:12

Egyetlen gól döntött


ajánlott cikk főképe

2019-12-09 20:00:55

A Klausz-Csányi kettős nyerte a Mikulás Ralley-t


ajánlott cikk főképe

2019-09-22 17:25:32

Továbbjutott a Perutz a kupában


ajánlott cikk főképe

2019-12-05 18:28:50

Futsal: Nagy csatában jutott tovább a Petőfi


PÁPA időjárás