Jövő héten nyitják meg a Korvin utcát


2019-06-07 17:18:12  | cikk: HuHa  | 


Jövő héten nyitják meg a Korvin utcát főképe
Ma délelőtt megkezdték az útburkolati jelek felfestését a Korvin utcán. A félpályát jelölő vonal mellett mindkét oldalon felváltva párhuzamos parkolókat jelöltek ki és forgalomtól elzárt területeket jelöltek fel festéssel. A kétoldali parkolás lehetőségének biztosítása forgalomlassítási célokat is szolgál, a forgalomtól elzárt területek kialakítása pedig az ingatlantulajdonosokat védi, biztosítja, hogy gépjárművel be tudjanak hajtani az udvarukba.
Az útpályán a jövő hét elején még további utómunkákat végeznek a kivitelezők, addig az utca zárva marad a gépjárműforgalom elől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-30 10:26:01

Fókuszban a drogveszély - VII. Nemzetközi Project Hope Workshop Tréning


ajánlott cikk főképe

2019-06-06 15:50:45

Javítják a Szent László utca burkolatát


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 23:02:53

Mindenki előtt ott áll a kivezető út a függőségből


ajánlott cikk főképe

2019-06-12 18:06:38

Cseh sörök ötödször


PÁPA időjárás