Jótevőnek lenni jó -Oláh Gergő jótékonysági koncertje


2019-06-08 23:18:40  | cikk: Babos Petra  | 


Jótevőnek lenni jó -Oláh Gergő jótékonysági koncertje főképe
Oláh Gergő jótékonysági koncertjének adott otthont a Pápai Hit Gyülekezete közösségi háza. A bevétel teljes összege az éhező gyermekek támogatására ajánlották fel a szervezők, a Várva Várt Alapítványon keresztül. A Jótevő mozgalom a HISZ (Hit Gyülekezete Szeretetszolgálat) által szervezett országos gyermekétkeztetési program támogatására indult el 2015-ben.
Ortutay Gábor lelkész elmondta, Oláh Gergővel régóta ápol jó kapcsolatot, ezért gondolt arra, hogy jótékonysági koncert keretében Pápára is meghívják, hiszen Gergő szokott ilyen jellegű programokon fellépni.
-A Hit Gyülekezetének van a Hit Gyülekezet Szeretetszolgálata, ami több mint húsz éve részt vesz jótékonysági akciókban, nemcsak Magyarországon, hanem Erdélyben, Kárpátalján is igyekszünk segítni. A szeretetszolgálat egyik fő jellemzője, hogy a gyülekezet tagjainak adományaiból végzi tevékenységét. Arra gondoltunk, hogy a pápai gyülekezet egy koncert keretében segítse ezt az országos akciót. A koncert teljes bevétele a Jótevő program számára ajánljuk fel, akik ezt az éhező gyerekek számára nyújtják át - tudtuk meg Ortutay Gábortól.
Oláh Gergő magyar énekes, az X-Faktor harmadik szériájának győztese is a Hit Gyülekezetének tagja. Mint mondta, ő a Hit Gyülekezetétől a benne lévő Krisztust kapta, hiszen itt ismerte meg Jézust, s változott meg az élete, vagyis itt kapta meg azokat az igéket, amelyek később az életét megváltoztatták.
-Fontos, hogy jótékonykodjak. Nagyon sok ilyen rendezvényen részt veszek, nem tudok nemet mondani a jótékonyságra. Főleg, ha gyerekekről van szó. Ha az ember jót tehet, az a legjobb érzés. Érzékeny is vagyok ezekre a dolgokra, hiszen nekem is volt egy életszakaszom, amikor szükségem volt arra, hogy valaki segítsen nekünk, akár anyagi, akár élelmiszercsomag terén. Jót tenni jó és jótevőnek lenni is jó - mondta az énekes, aki hozzátette, rengeteg olyan igéje van, ami életige, s ezekre tud támaszkodni.
- Amikor a verseny előtt voltam, s a hitemet gyakoroltam, hogy igenis ki fogok tudni törni a szegénységből és jobb életem lesz, akkor sok igét kaptam. Négy évig hallgattam az igét hol sírva. hol dühből, hol elgondolkodva, de mindig kitartottam mellette. Hogy mi a titka annak, hogy kilépjünk a szegénységből? Jézus Krisztus az. Hogy higgyünk, és kitartsunk mellette minden áron - tette hozzá.
A koncert közben Gergő mesélt életéről, hitéről.
A koncert után Illés Kornél,- Gergő barátja, aki menedzselte, támogatta lelkileg Gergőt- beszélt Is Jézusról, a gyülekezetről. Ő segíti abban, hogy a tehetségét jó célokra használja fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-01 12:44:00

CseppKÉPpontok a Kékfestőben


ajánlott cikk főképe

2020-03-07 19:59:17

Anyád kínja


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 13:40:47

Pénz7 a Petőfiben


ajánlott cikk főképe

2020-07-10 17:02:10

Hittantábor a Szent Anna Plébánia szervezésében