A Sopron ellen búcsúzik a Lombard II


2010-06-05 10:32:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Zárófordulójához érkezett az NB III-as pontvadászat. Nagy Mihály csapata hazai környezetben a jelenleg harmadik helyen álló Sopront fogadja ma 17 órától a Perutz stadionban. A hazaiak a Celldömölkkel futnak versenyt a 9. helyért, míg a soproniak a Szombathellyel folytatnak ádáz harcot a bronzért. A pápaiak mesterének a korábbi hetektől eltérően nagyobb a merítési lehetősége, hiszen három meghatározó játékosa visszatér.
- A csoport egyik legjobb csapatával játszunk, akiknek a tét a dobogó, bár ennél nagyobb terveik voltak a bajnokság előtt. Nagyon szervezett csapat, kitűnő képességű játékosokkal. A mi helyzetünk annyiban javult, hogy Németh eltiltása lejárt, Domján felépült, Kaszás pedig meggyógyult. Bízom benne, hogy velük stabilabbak leszünk, és talán a támadóink is több támogatást kapnak. Kiss Tamás személyében újoncot avatunk és bízom benne, hogy jól mutatkozik be. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de remélem, hogy fel tudunk nőni a feladathoz.

Várható kezdőcsapat: Hajgató - Domján, Fazekas, Megyesi R., Kaszás - Kiss T., Vincze, Németh, - Nyári, Füredi, Palkó

A záróforduló további párosításai:
Répcelak – Celldömölk
MTE 1904 – Csesztreg
Csorna – Lipót
Badacsonytomaj – Büki TK
Veszprém – Haladás
Körmend - Sárvár

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2020-03-08 18:36:14

A hosszabbításban veszített a nyolc emberrel nagyot küzdő Perutz FC