Jó évet zártak a PELC csapatai


2019-06-11 12:50:01  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Jó évet zártak a PELC csapatai főképe
Jól megérdemelt nyári pihenőjüket töltik a Pápai Egyesített Labdarúgó Club játékosai, akik a mögöttük hagyott bajnoki évben sokat tettek azért, hogy minél előkelőbb helyen fejezzék be a bajnokságot.

Két olyan csapat volt a 2018/2019-es utánpótlás évadban, mely nem tudott a mezőny első kétharmadában végezni, az U19 a 13., az U12 12. helyen zárt. Lengyel Ferenc szakmai igazgató szerint főleg a nagyobb korosztályoknál volt állandó probléma a létszámhiány, az idény pozitívuma viszont mindenképp az, hogy többen is bemutatkozhattak a felnőttek között az NB III-ban.

- Szakmai és infrastrukturális területen is előreléptünk a tavalyi évhez képest - mondta Lengyel Ferenc. - Emellett az eredménysor sem rossz, persze vannak olyan együttesek, melyek az alap célkitűzést - a legjobb tízbe kerülést - nem, vagy csak nagy nehézségek árán tudták teljesíteni. A lányok hozták ismét a jó eredményeket, Pődör Ákos vezetésével az edzők kiváló munkát végeztek. Természetesen az óvodákban is jelen voltunk idén is, úgy gondolom, minden pici sokat fejlődött, a gyerekek nagyon szeretik a foglalkozásokat, szombatonként beiktattunk egy plusz edzést, örömmel mondhatom, hogy nagyon látogatott. Sok változás nem várható a következő szezonban, szeretnénk bővíteni az edzői stábot, meg is vannak a kiszemeltjeink, meglátjuk mit sikerül ebből megvalósítani. Nagy előrelépés a korábbiakhoz képest, hogy öt labdarúgónk, Szigeti Ákos, Mogyorósi Bálint, Péter Kristóf, Pintér Máté és Kovács Máté is pályára léphetett az NB III-ban, bízom benne, hogy ezután is meg tudjuk adni a lehetőséget a fiataloknak.

A szakmai vezető hozzátette, június 22-én hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal szezonzáró juniálist szerveznek, melynek keretében kötetlenül lehet használni a Perutz stadion pályáit, emellett főzőverseny, díjátadók színesítik a programot.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 15:44:39

Korábbi PELC neveléssel erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 20:46:41

Ismét edzésbe álltak