Cseh sörök ötödször


2019-06-12 18:06:38  | cikk: HuHa  | 


Cseh sörök ötödször főképe
A Játékfesztivál programjai mellett Cseh Sörfesztivál is várja a hétvégén a sörbarátokat, szórakozni vágyókat. Az ötödik alkalommal megrendezendő sörfesztivál helyszíne ezúttal is az Esterházy-kastély udvara lesz, a rendezvénysátor és a faházak már állnak a helyszínen. A péntek délután nyíló és vasárnap éjszaka záró fesztivál hűsítő nedűket és zenés programokat kínál.
Boros Katalintól, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, nem konkurálni akarnak a Játékfesztivállal, hanem kiegészíteni azt, s e gondolat mentén alakították ki a sörös programot, mely remek söröket, finom ételeket és jó zenét kínál a látogatóknak.
Boros Katalin ügyvezető tájékoztatott a hétvégi sörfesztivál programjairól

A faházak - ahol 12 féle hűtött, csapolt cseh sört kínálnak - minden nap 16 órakor nyitnak és éjfélig fogadják a vendégeket, a sátorban a beszélgetésekhez zene szól majd, a fellépők pedig 20 órakor állnak a közönség elé. Pénteken egy amerikai rap csapat zenél - őket a játékfesztiválok történetéből jól ismert Bánhidi Miklós hívta el professzorukkal együtt. Szombaton Dj. Schneider szolgáltatja a zenét, ő főként a régebb óta fiatalok kedvenceit játsza majd, vasárnap pedig egy különlegességgel készül a Platán a vendégek szórakoztatására.
-Vasárnap 16 órától 22 óráig habpartival készülünk, egy 7 x 14 méteres medencében lehet majd játszani, hűsölni s aztán tovább kóstolgatni a söröket - mondta.
A Platán ezúttal a Galéria Bisztróval együttműködve szervezte meg a fesztivált, a sörökről és a hozzá illő falatokról a Bisztró gondoskodik, de a Kastély Kávézó is készül a rendezvényre, így remek kulináris élvezetekben lehet részük idén is a fesztiválra kilátogatóknak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-31 22:24:10

Filmek városunkról


ajánlott cikk főképe

2019-08-08 21:06:36

13 millió a Kéttornyúlaki Óvodára


ajánlott cikk főképe

2019-07-18 19:49:12

Mesefelfedezők a Kultúr-Kuckóban


ajánlott cikk főképe

2019-07-04 15:41:40

Megérkeztek a voluták a kastélykerítésre


PÁPA időjárás