Szűrőbusz járt a Közgázban


2019-06-13 21:14:12  | cikk: Babos Petra  | fotó: iskola  | 


Szűrőbusz járt a Közgázban főképe
A Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma egy sikeres GINOP pályázatának köszönhetően egészségügyi állapot felmérő buszt hívott az iskolába. A programról Czobor Andrea, a program koordinátora tájékoztatta hírportálunkat.
-A fejlett módszerekkel vizsgáló busz az emberi szervezetet pásztázza nyolc érintőpontos elektróda használatával, DSM-BIA technológiát használva. Minden érdeklődő kapott egy nyomtatott eredménylapot, ami inkább ajánlás a jövőre nézve: mit tegyen, mit ne a fiatal, ha már most magas vérnyomással küzd, ha diabéteszes, hogy tanuljon meg ezzel az állapottal együtt élni, mit tegyen, ha súlyfelesleggel küzd, és még számtalan fontos, sőt, megfontolandó kérdésre kaphatott választ, aki „bemerészkedett” az iskola udvarán szolgálatot teljesítő fémmonstrumba. Személyre szabottan is elbeszélgettek a gyerekekkel, szakemberek segítették őket kérdéseik megválaszolásában, okos-hasznos életvezetési tanácsokkal látták el a programban résztvevő diákokat. A személyes gondoskodás és figyelem oly jól esett a felmérésben részvevő közel száz diáknak, hogy széles mosollyal, kezükben az eredményeiket lobogtatva keresték egymást, hasonlították eredményeiket, hangosan csivitelve cseréltek eszméket a hallottakról. Nagyon hasznos, komoly érdeklődés övezte program volt ez a tanév utolsó hetében a Közgázban, ahol még az utolsó pillanatokban is „történnek csodák”- tudtuk meg Czobor Andreától.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-05 16:12:18

Lada Nivát kaptak a közterület-felügyelők


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 11:46:47

Otthonról dolgozik a polgármester


ajánlott cikk főképe

2020-04-28 13:17:03

Dr. Nagy Ákos az év pápai rendőre


ajánlott cikk főképe

2020-07-09 19:18:13

Nyárvarázs gyermekszemmel