Tanári hangverseny a Bartókban


2019-06-14 09:32:59  | cikk: Babos Petra  | 


Tanári hangverseny a Bartókban főképe
Ismét egy színvonalas zenei élményben lehetett részük azoknak, akik ellátogattak a pápai Bartók Béla Zeneiskola hagyományos tanév végi tanári hangversenyére. A tanári koncertet évente két alkalommal, az első félévben és a második félév végén rendezik meg, hogy kellemes muzsikával örvendeztessék meg a zenebarát közönséget.
Falakiné Piltman Erika, a Pápai Bartók Béla Zeneiskoláért Alapítvány elnöke elmondta, a koncertet ezúttal is az alapítványuk szervezte.
-Fontos nekünk, tanároknak is, hogy felléphessünk, s mindenki a saját hangszerén játszhasson. Az alapítvány elsősorban abban segíti az iskolát, amiben a fenntartó nem tudja ellátni és különböző dolgokban is plusz segítséget nyújtunk - emelte ki az elnök, akitől megtudtuk, jelenleg a beiratkozás zajlik az iskolában, jövő héttől pedig indulnak a táborok, a kicsiknek, alsósoknak és a nagyobbaknak, amely táborokat az alapítvány támogat anyagilag.
A repertoár úgy állt össze, hogy minden tanár azt játszotta, amit ő szeretett volna, így voltak egyéni és kamara csoportos fellépők is.
A koncerten Csatlós Krisztina, Lakner Norbert, Kemenczki Gábor, Lődi Bence, Falakiné Piltman Erika, Nagy Tibor, Némethné Farkas Nóra, Illés Csaba, Ákos Dorina és Bódai Ákos zenéltek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-13 22:18:58

Négy éve alakult meg az Elsősorban pápai Városbarát Egylet


ajánlott cikk főképe

2019-07-31 22:24:10

Filmek városunkról


ajánlott cikk főképe

2019-10-08 08:17:47

"A személyesség a legfontosabb" - Prőhle Gergely volt a vendég


ajánlott cikk főképe

2019-09-12 20:42:38

Csodát szeretnének látni? Irány Tapolcafő!


PÁPA időjárás