Kollégájától lopott, lebukott...


2019-06-17 09:14:05  | cikk:  | 


Munkahelyi lopás miatt indult nyomozás egy 32 éves vaszari nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai szerint egy pápai nő 2019. június 11-én értesítette a rendőrséget arról, hogy aznap délelőtt eltűnt több tízezer forintja, amelyet munkahelyén, az egyik zárt helyiségben hagyott a táskájában levő pénztárcájában. A pápai rendőrök még aznap kora délután igazoltatták a lopás feltételezett elkövetőjét, aki a sértettel azonos munkahelyen dolgozott. A 32 éves vaszari nő elismerte, hogy a pénzt ő lopta el kolléganőjétől, aminek nagy részét már vissza is adta. A nőt a nyomozók másnap lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a lopott pénzt már hiánytalanul visszaadta a sértettnek.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-07 15:46:55

Zebrán ütötte el autójával a gyalogost a nő, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 15:18:20

Lezárt akta: Ittasan okozott balesetet


A pápai rendőrök előállították a helyi fiatalt.

Az eljárás adatai szerint a 83-as számú főúton, Pápa-Tapolcafő irányából Takácsi felé közlekedett személygépkocsival egy 18 éves pápai férfi 2020. március 14-én 4 óra 50 perckor. Haladása során egy útkereszteződésbe érve -ahol...

2020-03-16 11:58:32

Ittas volt a sofőr


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 10:13:05

Vörösréztolvaj rendőrkézen