Év végi bemutató a Tánc-Láncnál


2010-06-05 22:37:33  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Év végi bemutató a Tánc-Láncnál főképe
Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Református Kollégium Tánc-Lánc Művészeti Alapiskolájának vizsgaelőadását, melyen 538 növendék vett részt, s melyet a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében tartottak ma délelőtt és délután.
A rendezvény azonban nem ma kezdődött, hiszen a képzőművész tagozat kiállítása már csütörtökön megnyílt. A tanszakon a grafika és a festészet tagozat mutatkozott be.
A délelőtt kezdődött rendezvényen először a kicsik mutatkoztak be, melyre a vidéki tagozat növendékei is szép számmal érkeztek. A délutáni előadásra a református templomi közös áhítat után került sor, innen a táncosok a Fő utcán a JMK-ba vonultak.
A délután folyamán a nagyobb néptáncosok léptek fel, majd a társas táncosokat (moderntánc) láthatták az érdeklődők.
A színvonalas műsort követően szülők-nevelők báljával zárult az idei tanév.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-04 21:51:52

Keresztülhajtott egy autó az új futópályán


ajánlott cikk főképe

2020-06-19 11:04:55

Holnap nyit a Kékfestő Múzeum megújult kiállítása


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 17:35:05

7 milliárd forint


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 10:59:22

Az ünnepség elmarad, a tiszteletadást megtartják