Rendőrök a nyári táborokban


2019-06-24 08:27:41  | cikk:  | 


Rendőrök a nyári táborokban főképe
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai táborozó gyerekek figyelmét hívták fel a nyár veszélyeire.

A Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény nyári táborában 2019. június 18-án délután a rendőrök ügyességi pályával és közlekedési játékokkal várták a diákokat. A foglalkozás alkalmával a gyermekek a gyakorlatban is kipróbálhatták kerékpáros tudásukat, valamint feleleveníthették KRESZ ismereteiket. A rendőrök elmondták nekik, hogy kerékpárral lehetőség szerint a kerékpárúton vagy a kerékpársávon közlekedjenek, kijelölt gyalogos-átkelőhelyen pedig a kétkerekűről leszállva keljenek át az úttest másik oldalára, és a forgalomba való bekapcsolódás előtt mindig győződjenek meg annak veszélytelenségéről.

A Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola által szervezett nyári tábor résztvevői 2019. június 20-án délután a nyári szünetre vonatkozó vagyonvédelmi tanácsokat kaptak a pápai rendőröktől. Az előadók felhívták a jelenlévők figyelmét többek között arra, hogy a strandokon lehetőség szerint vegyék igénybe a különböző értékmegőrzőket, ahol biztonságban lehetnek értékeik. Amennyiben ez nem oldható meg, úgy ne hagyják őrizetlenül csomagjaikat, vigyázzanak rá felváltva. Ezenkívül kérték őket, hogy ne vigyenek magukkal a strandra nagy összegű készpénzt, illetve feltűnő és értékes használati tárgyakat, például ékszereket, laptopot.

Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A biztonságos nyári fürdőzés érdekében kérjük, fogadják meg az alábbi tanácsainkat.

-Fürdőzéshez, strandoláshoz ne vigyen magával annál nagyobb összeget, mint amit előre láthatólag el is kíván költeni!

-Ékszereit, mobiltelefonját, táblagépét hagyja otthon és személyes...

2019-07-16 13:00:03

Rendőrségi tanácsok a nyárra


ajánlott cikk főképe

2019-08-08 12:00:09

Közlekedés biztonság Bakonyszücsön


Közokirat-hamisítás miatt indult nyomozás egy 67 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Feljelentés alapján indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság egy 67 éves helyi lakos ellen, aki 2019 februárjában az illetékes hatóságnál...

2019-07-18 14:51:57

Valótlant állított a hatóság előtt, de lebukott


Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a belvárosban szombaton.

A Pápai Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy városi rendezvény miatt teljes útlezárás lesz érvényben 2019. augusztus 17-én 15 óra 30 perctől 17 óráig Pápán, az alábbiak szerint:

2019-08-13 14:49:00

Ideiglenes forgalmirendváltozás Pápán


PÁPA időjárás