Rendőrök a nyári táborokban


2019-06-24 08:27:41  | cikk:  | 


Rendőrök a nyári táborokban főképe
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai táborozó gyerekek figyelmét hívták fel a nyár veszélyeire.

A Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény nyári táborában 2019. június 18-án délután a rendőrök ügyességi pályával és közlekedési játékokkal várták a diákokat. A foglalkozás alkalmával a gyermekek a gyakorlatban is kipróbálhatták kerékpáros tudásukat, valamint feleleveníthették KRESZ ismereteiket. A rendőrök elmondták nekik, hogy kerékpárral lehetőség szerint a kerékpárúton vagy a kerékpársávon közlekedjenek, kijelölt gyalogos-átkelőhelyen pedig a kétkerekűről leszállva keljenek át az úttest másik oldalára, és a forgalomba való bekapcsolódás előtt mindig győződjenek meg annak veszélytelenségéről.

A Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola által szervezett nyári tábor résztvevői 2019. június 20-án délután a nyári szünetre vonatkozó vagyonvédelmi tanácsokat kaptak a pápai rendőröktől. Az előadók felhívták a jelenlévők figyelmét többek között arra, hogy a strandokon lehetőség szerint vegyék igénybe a különböző értékmegőrzőket, ahol biztonságban lehetnek értékeik. Amennyiben ez nem oldható meg, úgy ne hagyják őrizetlenül csomagjaikat, vigyázzanak rá felváltva. Ezenkívül kérték őket, hogy ne vigyenek magukkal a strandra nagy összegű készpénzt, illetve feltűnő és értékes használati tárgyakat, például ékszereket, laptopot.

Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 13:50:57

Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 14:06:48

Pozitív lett az alkohol szonda, eljárás indult a nő ellen


Négy nagydémi férfi rendszeresen agancsokat gyűjtött az erdőben, egyikőjük egy vadtetem fejét is hazavitte. Ellenük lopás miatt folyik nyomozás.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást...

2020-03-12 13:27:57

Pápai Rendőrök visszaadták a trófeát a vadásztársaságnak


A járőrök Pápán elfogtak egy 47 éves csabrendeki lakost 2020. május 12-én 19 óra 55 perckor, akinek elrendelték a körözését. A nőt korábban a Tapolcai Rendőrkapitányság pénzbírság megfizetésére kötelezte, de azt nem fizette be. A bírságot a Veszprémi Járásbíróság elzárásra változtatta...

2020-05-13 14:30:57

Körözték a csabrendeki nőt