Egy nap, két körözött személy


2019-06-24 16:25:08  | cikk:  | 


A pápai rendőrök mindkét férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették őket.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. június 21-én délelőtt az egyik pápai üzemanyagtöltő állomáson igazoltattak egy 27 éves pápai férfit, aki ellen Ausztriában kiadott elfogatóparancs volt érvényben. Még aznap este Pápa belvárosában egy 36 éves pápai férfival szemben is intézkedtek a járőrök, akit a helyi rendőrkapitányság körözött, mivel a vele szemben kiszabott helyszíni bírságot határidőre nem fizette meg és azt a bíróság elzárásra változtatta át.

A rendőrök mindkét körözött személyt elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára szállították.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-22 08:05:57

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 14:50:47

Ékszereket lopott a nő, a rendőrök elfogták


A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 38 éves lovászpatonai lakost.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. június 15-én délután, hogy Lovászpatonán található boltjának pénztárgépéből az elmúlt hónapokban ismeretlen tettes összesen több mint százezer forint...

2020-06-17 11:32:20

Kasszából lopott pénzt a férfi, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 13:32:06

Figyelmetlen volt, balesetet okozott