Hat edzőmeccs a felkészülési programban


2019-06-26 15:37:21  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Hat edzőmeccs a felkészülési programban főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Perutz FC július 1-jén kezdi meg a felkészülést az augusztusban rajtoló NB III-as labdarúgó bajnokságra. A csapat a tréningek mellett természetesen edzőmérkőzéseket is játszik annak érdekében, hogy a régi és új játékosok minél hamarabb összeszokjanak. A vezetőség ezidáig öt tesztmeccset kötött le, jelen állás szerint a sárga-kékek két alkalommal hazai környezetben lépnek pályára. A pápaiak a nyár folyamán többek között a Sopronnal, az RKSK-val és az Ajkával is meccselnek.

A tervezett felkészülési program:

Július 6. Veszprémvarsány - Perutz FC (helyszín: Veszprémvarsány)

Július 13. szervezés alatt

Július 17. 18:00 Perutz FC - Sopron (helyszín: Perutz stadion)

Július 20. 11:00 Perutz FC - RKSK (helyszín: Perutz stadion)

Július 24. 19:00 FC Ajka - Perutz FC (helyszín: Ajka)

Július 27. Ímely - Perutz FC (helyszín: Ímely)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-02 20:50:09

Perutz FC: Először volt kezdő, győztes gólt lőtt Péter Kristóf


ajánlott cikk főképe

2019-09-03 15:15:42

Elhunyt elnökére emlékezik a kosárcsapat


ajánlott cikk főképe

2019-09-12 18:32:46

Európa-bajnok lett a pápai íjász


ajánlott cikk főképe

2019-07-22 15:47:52

Zsoodance nyári tábor


PÁPA időjárás