Elfogadták a költségvetési rendelet módosítását


2019-06-28 11:32:06  | cikk: HuHa  | 


Elfogadták a költségvetési rendelet módosítását főképe
A tegnap délutáni sikertelen szavazás után ma reggel ismét összeült a képviselő-testület a pótelőirányzati kérelmekről szóló napirend megtárgyalására. Áldozó Tamás ezzel kapcsolatban két új információt osztott meg kollégáival: tegnap délután érkezett meg a hír arról, hogy a futópályára benyújtott pályázat sikeres volt, a támogatási szerződés megkötéséhez a meghatározott dokumentumokat kell megküldenie az önkormányzatnak a támogatóhoz. A másik friss információ, hogy megérkezett az a támogatási okirat, mely 84 millió forint többletforrást jelent a városnak. Ez az összeg a 2019. évi minimálbérnek és bérminimumnak az emelésével kapcsolatos kompenzáció. Mivel azonban az összeg a város büdzséjében tervezett kiadásként már szerepelt, ezért a támogatás a város pénzügyi mozgásterét növeli - közölte a városvezető, hozzátéve, a következő költségvetési módosításban szerepel majd ez a tétel a bevételi oldalon.
A pótelőirányzatokat tartalmazó költségvetési rendelet tervezetet 8 igen szavazattal és 4 tartózkodással elfogadta. A rendelet elfogadása azért volt rendkívül fontos ilyen gyorsan, mert az önkormányzatnak június 30-ai határidővel adatközlési kötelezettsége van, amit a rendelet figyelembe vételével kell megtenni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-26 14:31:09

20 éves a gorlicei partnervárosi kapcsolat


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 20:39:25

Készül a tómeder a Schwenczel réten


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 16:12:52

Annak az egyedülállónak, akinek a havi nyugdíja nem haladja meg a 114.000 Ft-ot, nem kell kommunális adót fizetnie


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 15:35:49

Csak sürgős műtéteket, beavatkozásokat végezhet a kórház