Jajj, úgy élvezem én a strandot ... ismét nyitva a Várkertfürdő strandja


2010-06-06 21:35:02  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Jajj, úgy élvezem én a strandot ... ismét nyitva a Várkertfürdő strandja főképe
Bár még koránt sincs kánikula, a napsütés és a hőmérő felfelé kúszó higanyszála meghozta a kedvét a szabadtéri fürdőzést kedvelőknek és sokan ellátogattak a Várkertfürdőbe a hétvégén.
A komplexum strandja ugyan a pünkösdi hétvégén már megnyitotta kapuit, a barátságtalan időre való tekintettel azonban e hét szombatjáig újra bezárt a strand. Igaz, a termálkert már május elseje óta fogadta a vendégeket, ám az elmúlt napok hideg, esős időjárása senkit sem csábított a szabadba. Nem úgy ezen a hétvégén, amikor újra – s immár szeptemberig végleg – megnyílt a Várkertfürdő szabadtéri területe. Már a nyitás napján, szombaton is több mint százan telepedtek le törülközőikkel a szépen nyírt gyepre, s mártóztak meg a melegvizes medencékben, ma pedig közel ezren választották programként a fürdőzést. A vendégek csaknem fele a strandot részesítette előnyben, békésen süttették magukat a szikrázó napfényben, az apróságok vígan lubickoltak a gyermekpancsolóban és az ülőmedencében pihenők mellett megszaporodott azok száma is, akik a kevésbé meleg élménymedencében fürödtek. A Várkertfürdő munkatársaitól kapott információ szerint a vidékről érkező vendégek voltak ezúttal is többségben és ők már a délelőtti órákban megérkeztek, hogy az egész napot kellemes strandolással tölthessék.
A komplexum június 5-ére tervezett kihívás napi programja ugyan elmaradt ezen a hétvégén – hiszen az időjárás kedvezőre fordulásában kevésbé lehetett hinni – a nyár folyamán azonban megtartják az egész napos sportprogramot, mely tavaly is óriási sikerrel zajlott. A következő hétvégén egyébként a fürdőzés mellett a Játékfesztivál Miniolimpia elnevezésű programja vizes versenyeinek ad otthont az uszoda sportmedencéje – érdemes tehát szurkolni a hazai versenyzőknek -, június 20-án pedig a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség rendezi meg Pápán a strandkézilabda bajnokság egyik fordulóját.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-01 21:21:34

A kerek születésnaposokat köszöntötték a nyugdíjasok


ajánlott cikk főképe

2020-04-23 08:44:36

Új út épül


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 16:56:46

Cseppképpont - Kamarakiállítás nyílik szombaton a Kékfestőben


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 14:40:18

Fogd, vidd és olvasd! Ingyen elvihető könyvek a bibliotéka előtt