Végleges az NB III mezőnye


2019-07-03 16:12:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Végleges az NB III mezőnye főképe
Elkészítette a 2019/2020-as NB III osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság csoportbeosztásait a Magyar Labdarúgó Szövetség. Az MLSZ Versenyigazgatósága a keleti-, közép- és nyugati csoportban egyaránt 16 csapat nevezését fogadta el. Az augusztusban rajtoló évadban a Pápai Perutz FC a nyugati régióba kapott besorolást, ahol hat új együttes, a Balatonlelle, a Bicske, a Mosonmagyaróvár, a Hévíz, a Lipót valamint a Veszprém is harcba száll a minél előkelőbb helyezésért.

Íme a csoportbeosztás:
Balatonlelle SE
Bicskei TC
BKV Előre
Credobus Mosonmagyaróvár
Érdi VSE
FC Nagykanizsa
Hévíz SK
III. ker. TVE
Komárom VSE
Ménfőcsanak ESK
MOL Fehérvár FC II.
Pápai Perutz FC
Petőfi Sportkör Lipót
Puskás Akadémia FC II.
Sárvár FC
VLS Veszprém

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 17:36:41

Eredményes évet zárt az Első Magyar Polgári Lőegylet


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél