Foci délelőtt, délután


2019-07-04 17:32:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Foci délelőtt, délután főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club focitábort szervezett a 6-14 éves korosztály számára, a három turnusban közel 100-an vettek részt.

Délelőtti és délutáni edzés, szabadidős foglalkozások, Várkertfürdő és játszótér látogatás, közös fagyizás is szerepelt az öt nap programjában, az idei esemény ismét a Grund focitábor nevet kapta.

- Több mint húsz éve rendezzük meg minden nyáron a tábort, az idein a három hét során közel 100-an kergették a labdát - mondta érdeklődésünkre Horváth Imre táborvezető, a PELC edzője. - Délelőttönként két foglalkozást tartottunk a gyerekeknek, melyeken egyéni képzéseket iktattunk be, valamint létszámelőnyös és létszámhátrányos szituációkat gyakoroltunk. A közös ebéd és a Fő téri játszóterezés után kötetlen játékkal vártuk a Perutz stadionban a focipalántákat, örömmel mondhatom, hogy mindenki jól érezte magát és kellemesen elfáradt a nap végére, sőt voltak olyanok is, akik mind a három hétben velünk tartottak. A jelentkezők zöme a klub játékosa, vannak viszont néhányan, akik a nagyszülőknél épp Pápán nyaralnak, ezt kihasználva pedig szívesen csatlakoztak hozzánk. Úgy gondolom, az, hogy 21. éve töretlen népszerűségnek örvend a tábor, jól mutatja, hogy van igény az effajta aktív kikapcsolódásra.

Horváth Imre hozzátette, a turnus utolsó napja rendszeresen Várkertfürdő látogatásról szól, ahol strandolás, csúszdázás, önfeledt játék vár a picikre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:22:58

Legenda lett Ázsiában a Lombard Pápa korábbi játékosa


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 19:47:56

Szigorú intézkedések a sportéletben


ajánlott cikk főképe

2020-03-08 18:36:14

A hosszabbításban veszített a nyolc emberrel nagyot küzdő Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-01-26 14:57:42

Hetet lőtt a Perutz FC