Csalt, de lebukott...


2019-07-08 08:54:01  | cikk:  | 


Csalás miatt indult nyomozás egy 41 éves takácsi férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az egyik biztosító társaság 2019. február 19-én tett feljelentésében arról tájékoztatta a Pápai Rendőrkapitányságot, hogy egy takácsi ügyfelük az elmúlt öt évben több alkalommal valótlan tartalmú káreseményt jelentett be hozzájuk. Koholt bejelentéseivel az évek alatt több százezer forint kárt okozott a társaságnak. A nyomozók a rendőrkapitányságon a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során részletes beismerő vallomást tett. Elismerte, hogy elektronikus úton, valótlan káreseményeket jelentett be az elmúlt években ingatlanjának biztosítója felé a könnyű pénzszerzés reményében.

A Pápai Rendőrkapitányság a férfival szemben csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-17 14:08:33

A nyaralók biztonságáért


ajánlott cikk főképe

2019-04-25 10:06:11

Húsvéti közlekedési akció Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-03-21 13:53:19

Évértékelő állománygyűlés Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-06-17 09:10:46

A szünetben is biztonságban


PÁPA időjárás