Biciklis baleset a Várkert úton


2010-06-07 09:02:10  | cikk: HuHa  | 


Baleset történt a reggeli órákban a Várkert úton 7 óra 30 perc körül. Az előzetes vizsgálatok szerint egy kerékpáros haladt a Gróf út irányából a Petőfi Gimnázium felé, a Várkertfürdő felől érkező személygépkocsi vezetője azonban nem észlelte érkezését és kihajtott a védett útra, ahol elütötte az ott szabályosan közlekedő biciklist, aki ennek következtében leesett járművéről. A sérültet a pápai mentők lábtöréssel szállították az ajkai kórházba. A baleset helyszínén az elsődleges rendőrségi vizsgálat véget ért a forgalmi rend 8 óra 30 percre helyreállt a Várkert úton.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-01 20:52:51

Kiszámolós


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 19:10:36

A sportcsarnok küzdőterén is megindult a munka


ajánlott cikk főképe

2020-05-20 22:12:01

Elkészült a víztorony tetőszigetelése


ajánlott cikk főképe

2020-06-08 15:30:53

Befejeződött a textil arcmaszkok osztása