Az újoncnál kezd a Perutz


2019-07-12 09:48:00  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mlsz.hu  | 


Az újoncnál kezd a Perutz főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a 2019/2020-as NB III-as labdarúgó bajnokság három csoportjának sorsolását. A harmadosztály augusztus 4-én kezdődik, a Pápai Perutz FC az újonc Balatonlelle otthonában vág neki az idei menetlésnek, majd - augusztus 11-én - hazai közönség előtt mindjárt egy Veszprém elleni megyei rangadóval mutatkozik be az átalakult pápai együttes. A fordulók pontos menetrendje a következő napokban alakul ki. 

Az első forduló párosításai:

Érd - Hévíz
Veszprém - Sárvár
Balatonlelle - Perutz FC
BKV Előre - MOL Fehérvár FC II.
Mosonmagyaróvár - Ménfőcsanak
FC Nagykanizsa - Lipót
III. ker. TVE - Komárom
Bicske - Puskás Akadémia II.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-16 11:25:34

Kispályás foci: Nagygyimót már bajnok


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 09:58:57

Elhunyt a kenukirály


ajánlott cikk főképe

2019-10-07 19:14:52

Az M4 Sport képernyőjén a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-01 15:24:30

Hasznos volt a 90 perc