Nagytevelen táborozott a Pápai Judo Akadémia


2019-07-12 16:18:44  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Pápai Judo Akadémia  | 


Nagytevelen táborozott a Pápai Judo Akadémia főképe
A Pápai Judo Akadémia idén is nagy sikerrel rendezte meg nyári edzőtáborát, a 45 fős társaság Nagytevelen töltött el közösen öt napot.

Az akadémia kis- és nagyobb cselgáncsozói ismét felejthetetlen élményekkel lettek gazdagabbak az egy hét alatt. Az edzők igyekeztek változatos programokkal lekötni a judokák figyelmét és kimeríthetetlen energiáját, a tábor különlegességét pedig az adta, hogy a nagyteveli tornateremben lerakott tatamin és az udvaron felállított sátrakban aludtak a gyerekek és az edzők.

- A napi két judo edzés során a táborlakók megismerték és gyakorolták a Nemzetközi Judo Szövetség által hivatalosan elfogadott 68 dobás alaptechnikáját - tudtuk meg Farkas Zoltántól, az Akadémia edzőjétől - Természetesen a kikapcsolódásról és a pihenésről sem feledkeztünk meg, minden nap ellátogattunk a strandra, volt buborékfoci, lovaglás, karikás ostorozás, kispályás foci és meghívott vendégeinknek köszönhetően más sportágakba is belekóstolhattunk. A folyadék és kalóriabevitelre is figyeltünk, az öt nap során a napi három étkezés mellett például minden délután közel 60 kilogramm dinnyét fogyasztottunk el, a tábor a szülőkkel közösen megtartott bográcsozással zárult. Büszkék vagyunk tanítványainkra, mert kivétel nélkül mindenki úgy viselkedett, ahogy az egy judostól elvárható. Nagy eredménynek tartjuk, hogy ekkora létszámnál sem történt a tábor ideje alatt sérülés, ez csak úgy volt elérhető, hogy minden kis judos fegyelmezetten betartotta a tábor szabályait és odafigyeltek egymásra és persze magukra is. A helyszín csodálatos volt, köszönjük a támogatók segítségét.

Farkas Zoltán elmondta, Gungl Zoltán jóvoltából a második napon bárki kipróbálhatta a lovaglást, Nagy Alexa egy tánccsoporttal tartott bemutatót, Károlyi Gábor, hat danos nindzsa mester is meglátogatta a csapatot, Szigeti Panna néhány karate fogást mutatott a fiataloknak, illetve a Recse Kutyaiskola munkatársai is érdekes műsorral kedveskedtek. A jó hangulatban, közösen eltöltött idő mindenki számára hasznos volt, folytatás jövőre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-11 20:46:41

Ismét edzésbe álltak


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:23:02

70 millió forintra pályázhatnak a sportegyesületek