Kamionnyi bébiétel-adomány érkezett


2019-07-16 11:37:49  | cikk: hp  | 


Kamionnyi bébiétel-adomány érkezett főképe
A Teuton lovagrend jóvoltából újabb bébiétel-adomány érkezett városunkba ma délelőtt.
-Nagyon változatos ez a szállítmány, 19 féle árucikk van a kamionon. A nyári időszaknak megfelelően gyümölcsből készült ételek, jeges teák és üdítőitalok érkeztek. Komoly feladat, hogy változatos adományt tudjunk hozni, mert mivel adomány, nincs beleszólásunk, hogy mit ajánlanak fel. Akiktől az adományokat kapjuk, tudják hova visszük, tudják, hogy Magyarországra, és a családok mellett idősek otthona, óvodák, és bölcsődék is részesülnek ebből, ezért próbálják úgy összeállítani az adományt, hogy minden korosztálynak megfelelő legyen - mondta el Klaus Blos, a lovagrend nagymestere.

Most 68 raklapnyi adomány érkezett, ebből 50 marad Pápán a többit Hévízre és Szőcre viszik. Terveik szerint idén újabb adomány is várható.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-17 08:46:41

Az MSZP Pápán is átadta tanszer-adományait a rászorult családoknak


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 17:42:25

Színes programok a munkácsys Erzsébet táborban


ajánlott cikk főképe

2020-06-26 14:31:09

20 éves a gorlicei partnervárosi kapcsolat


ajánlott cikk főképe

2020-09-04 19:13:28

27-re emelkedett a zárlat alá helyezettek száma