Pápai áruházból lopott


2019-07-16 12:10:10  | cikk:  | 


Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 43 éves pálfai férfi ellen.

A nyomozás adati szerint a pálfai lakos 2019. július 13 -án délelőtt betért egy Pápa belvárosában lévő áruházba, majd ott különböző illatszereket és kozmetikumokat rejtett a táskájába több mint hetvenezer forint értékben. A boltot a pénztárakat elkerülve próbálta elhagyni, de a főbejáratnál lévő áruvédelmi kapu jelzett. A biztonsági őr a lopáson tetten ért férfit visszatartotta és értesítette a rendőröket.

A helyszínen a járőrök igazoltatták a férfit, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A pálfai lakos elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A lopással okozott kár a termékek visszaadásával megtérült.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-06 14:26:15

Sértettet keresünk


ajánlott cikk főképe

2019-07-18 10:06:20

Ifjúságvédelmi nyári tábor Vinyén


Az országos megmérettetés területi fordulóját 2019. június 1-jén tartják a megyeszékhelyen.

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Közlekedik a család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedőjét....

2019-05-21 18:10:18

Ismét „Közlekedik a család” Veszprém megyében is


Orgazdaság vétsége miatt indult nyomozás egy 37 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A rendőrségre 2018. április 9-én tett bejelentést a pápai sértett arról, hogy aznap délután Pápán elveszítette több tízezer forint értékű...

2019-05-28 10:51:43

Nem adta vissza az elveszett telefont


PÁPA időjárás