A nyaralók biztonságáért


2019-07-17 14:08:33  | cikk:  | 


A nyaralók biztonságáért főképe
A pápai rendőrök bűnmegelőzési céllal keresték fel a fürdő- és üdülőhelyeket.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 16-án délelőtt a helyi Várkertfürdőbe és a külföldi állampolgárok által is kedvelt szomszédos kempingbe látogattak el. A rendőrök a vendégek biztonsága érdekében többnyelvű vagyonvédelmi kiadványokat adtak át a pihenni vágyóknak, és felhívták a figyelmüket többek között arra is, hogy a strandon soha ne hagyják értékeiket őrizetlenül, törölközővel letakarva, vagy a gépjárművekben jól látható helyeken. Kérték őket, ehelyett válasszák a strandok értékmegőrző szekrényeit. A rendőrök hangsúlyozták továbbá, hogy ne hagyják nyitva ingatlanjaik ajtóit, ablakait még kis időre sem, és ha a szabadság után hazautaznak, ne hagyjanak értékeket a nyaralókban.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. július 13-án reggel a sértett értesítette a rendőrséget arról, hogy lakásából eltűnt a...

2019-07-16 12:30:09

Elvitte a spórolt pénzt


Lopás miatt indult nyomozás egy 28 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján a bűncselekmény sértettje 2019. szeptember 17-én a hajnali órákban értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik pápai üzlet előtt lezáratlan...

2019-10-15 15:06:52

Pénztárcát lopott az autóból... elfogták


ajánlott cikk főképe

2019-06-25 16:24:19

Biztonságos a kerékpárom akció Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-06-17 09:10:46

A szünetben is biztonságban


PÁPA időjárás