A nyaralók biztonságáért


2019-07-17 14:08:33  | cikk:  | 


A nyaralók biztonságáért főképe
A pápai rendőrök bűnmegelőzési céllal keresték fel a fürdő- és üdülőhelyeket.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 16-án délelőtt a helyi Várkertfürdőbe és a külföldi állampolgárok által is kedvelt szomszédos kempingbe látogattak el. A rendőrök a vendégek biztonsága érdekében többnyelvű vagyonvédelmi kiadványokat adtak át a pihenni vágyóknak, és felhívták a figyelmüket többek között arra is, hogy a strandon soha ne hagyják értékeiket őrizetlenül, törölközővel letakarva, vagy a gépjárművekben jól látható helyeken. Kérték őket, ehelyett válasszák a strandok értékmegőrző szekrényeit. A rendőrök hangsúlyozták továbbá, hogy ne hagyják nyitva ingatlanjaik ajtóit, ablakait még kis időre sem, és ha a szabadság után hazautaznak, ne hagyjanak értékeket a nyaralókban.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-25 15:10:30

Körözött férfit fogtak a pápai rendőrök


Íme, a rendőrség tanácsai, hogy ne váljon a csalók áldozatává.

Világszerte tapasztalható, hogy az új koronavírus által terjesztett járvány miatt a sebészeti maszkok és más orvosi segédeszközök iránt megnövekedett a kereslet, és egyre nehezebb ezek beszerzése. Ezzel párhuzamosan megjelentek...

2020-03-18 11:45:53

Vigyázat: csalók húznak hasznot az új koronavírus-helyzetből


A pápai rendőrök egy óra alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottat.

Az eljárás adatai szerint a sértett 2020. február 28- án délután személyesen megjelent a Pápai Rendőrkapitányságon, hogy feljelentést tegyen ismeretlen elkövető ellen, aki egy helyi italüzletben ellopta a pénztárcáját...

2020-03-02 13:53:11

Együtt ittak, majd meglopta ismerősét


Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020....

2020-05-15 13:22:07

Figyelem! Ismét unokázós csalók!