Sportegyesületek pályázatát várja az önkormányzat


2019-07-18 15:45:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sportegyesületek pályázatát várja az önkormányzat főképe
Pápa Város Önkormányzata pályázatot hirdet pápai székhelyű sportegyesületek működésének vissza nem térítendő támogatására, a pályázat keretösszege közel 44 millió forint.

A 43.680.000 forintra Pápa város közigazgatási területén működő, pápai székhellyel nyilvántartásba vett sportegyesületek pályázhatnak. A 2019-ben összesen elnyert önkormányzati támogatás mértéke nem lehet több mint a pályázó egyesület összes egyéb helyről származó bevétele. Kivételt képeznek ezen kitétel alól azon utánpótlás nevelő tevékenységet folytató egyesületek, melyek munkája eredményeként az egyesület utánpótlás versenyzője olimpiai sportágban korosztályos világversenyen a magyar nemzeti válogatott tagjaként vett részt.

Pályázni kizárólag a pályázati adatlapon lehet, a pályázat és annak további részletei - benyújtandó dokumentumok, a támogatás felhasználása stb. - elektronikusan letölthetőek IDE kattintva.

A pályázatot egy példányban postai úton Pápa Város Önkormányzata Humánerőforrás Bizottságnak (8500 Pápa, Fő u. 5.) címezve, vagy személyesen a Pápai Polgármesteri Hivatal Titkárságához vagy elektronikusan a harcos.attila@papa.hu email címre lehet benyújtani. A pályázat beérkezési határideje: 2019. július 31.

A pályázatokat Pápa Város Önkormányzatának Humánerőforrás Bizottsága 2019. augusztus 31-ig bírálja el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-09 21:47:21

Perutz FC: Nem sikerült jól a hazai bemutatkozás


ajánlott cikk főképe

2020-08-13 17:50:33

Bronzéremmel tért vissza Ferenczi Balázs


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC