Mesefelfedezők a Kultúr-Kuckóban


2019-07-18 19:49:12  | cikk: pi-pa  | 


Mesefelfedezők a Kultúr-Kuckóban főképe

Mesekuckó címmel új családi programsorozat indult ma délelőtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja Eötvös utcai Ifjúsági Centrumában. A Kultúr-Kuckó keretein belül megrendezett programra óvodás és alsó tagozatos gyermekeket és családjaikat várták.
A mesefelfedezők kalandos úton jutottak el Uhu Professzor házához. A bölcs bagoly örömmel fogadta a vendégeket, akiket egy magyar népmesével lepett meg. Az angyalbárányok című mesét együtt hallgatták gyerekek és felnőttek, majd a mese kapcsán vidáman beszélgettek a kedves bagollyal.
A kalandozás közben megéheztek a kis felfedezők, ezért a következő program előtt finom süteményeket falatoztak, majd újult erővel kezdtek neki a mozgásos játékoknak, melyekkel a szervezők várták őket. Nagy sikere volt a Kelj fel Jancsi! és a Koszorú, koszorú című játékoknak, csakúgy, mint a kendős fogócskának.
A Kultúr-Kuckó hagyományaihoz hűen most sem maradhatott el a kézműves foglalkozás. Akinek kedve volt, a meséhez kapcsolódóan különböző technikákkal bárányokat készíthetett.
A program végén a résztvevők Felfedező útlevelet kaptak, melyben az első bejegyzés arról tanúskodik, hogy az útlevél tulajdonosa a mai napon Uhu professzorral megismerte Az angyalbárányok című népmesét.
A Mesekuckó következő foglalkozását július 25-én, csütörtökön 10 órától tartják a Máltai Ifjúsági Centrumban. A programon a részvétel ingyenes. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-12 13:44:39

Szent Benedek búcsú


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 08:21:45

A Nehézfiúk a Fő téren és a volt Kilián lakótelepen muzsikáltak


ajánlott cikk főképe

2020-06-21 19:33:40

Sikeres volt a nemzetközi kutyakiállítás


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 16:12:52

Annak az egyedülállónak, akinek a havi nyugdíja nem haladja meg a 114.000 Ft-ot, nem kell kommunális adót fizetnie