Egygólos Perutz siker


2019-07-20 15:21:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egygólos Perutz siker főképe
A hétközi vereség után a hét második edzőmérkőzésén győztesen jött le a pályáról a Perutz FC, mely a szintén az NB III-ra készülő Rákosmentét egy góllal győzte le.

Három nap alatt másodjára lépett pályára a pápai alakulat, mely szerdán a Soprontól 3-2-es vereséget szenvedett. A Rákosmente ellen sem az eredmény volt a legfontosabb, ugyanakkor Lengyel Ferenc vezetőedző a hétközi meccs után hangsúlyozta, szeretné, ha szombaton sikerülne feledtettni a vereséget. A vendégek kezdték jobban a találkozót, olyannyira, hogy Horváth kapufája után a korábbi Perutz játékos, Tóth Milán sorfalon megpattanó szabadrúgása a 10. percben utat talált a kapuba 0-1. Az első negyedóra lezárásaként egy szép támadás végén egyenlített a Perutz, Szabó Zsolt sarokkal készítette le a labdát Kalász Milánnak, aki egy cselt követően okosan helyezett a bal sarokba 1-1. Lengyel Ferenc távollétében Igor Nicsenko nyolc poszton cserélt a szünetben, ám ismét a fővárosiak kerültek előnybe, egy indítás után Horváth emelte át Szigeti kapust 1-2. Nem sokkal később Iványi lábában volt az egyenlítés, ám a vendégek portása a helyén volt. A második játékrész derekán Farkas jobbról érkező labdáját a próbajátékon szereplő Hós Patrik lőtte a felső léc érintésével a hálóba 2-2. A 80. percben megszerezte a vezetést a Pápa, egy rosszul hazaadott labdára Farkas Balázs csapott le, majd a kimozduló hálóőr mellett eltolta a labdát és az üres kapuba passzolt 3-2. A hajrához közeledve egy szöglet után a felsőléc mentette meg Nagy Tamást az öngóltól, ezután pedig már nem alakult ki helyzet, nyert a Perutz és három edzőmérkőzésen már 10 lőtt találatnál jár.

Perutz FC - RKSK 3-2 (1-1) Gsz.: Kalász, Hós, Farkas B. ill. Tóth, Horváth B.

Igor Nicsenko: Ez a harmadik edzőmeccsünk volt a felkészülés során, szerettünk volna most már egy jó eredményt elérni és a vezetőedző által felvázolt taktikai rendszert gyakorolni. Úgy gondolom, mindkettő megvalósult, persze voltak hibák, de úgy látom, folyamatosan fejlődik a csapat.

Perutz FC: Szigeti - Farkas D., Nagy T., Császár, Domján, Vincze - Szilágyi, Hanzl, Zsirai - Kalász, Szabó Zs, csereként pályára lépett: Bánki, Mogyorósi, Péter K., Baldauf, Iványi, Böröczky, Farkas B., Hós.

A csapat július 24-én Ajkán folytatja a felkészülést.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 18:38:38

Olimpiai érmesünk ismét Pápára látogatott


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán