Zsoodance nyári tábor


2019-07-22 15:47:52  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Zsoodance - Facebook  | 


Zsoodance nyári tábor főképe
Szabó Timesz, Dukai Anett, Radóci Lilla, Rostás Csilla és Vas-Imre Norbert meghívott oktatók közreműködésével idén is nagy sikerrel tartotta meg a Zsoodance TSE első nyári táborát.

Ahogy azt az egyesülettől megszokhattunk, minden év nyarán neves tanárok workshopja színesíti a közösen töltött egy hetet, idén sem volt ez másképp, a meghívott vendégek látványos koreográfiákkal készültek a pápai táncosoknak, akik az együtt töltött időből sokat tanulhattak.

- Ez már a hetedik esztendő, hogy tábort szervezünk - mesélte Cserkuti Zsófia, a Zsoodance vezetője. - Úgy látom, évről-évre színvonalasabb heteket tudunk együtt tölteni, idén három, egyhetes turnust szerveztünk, ennek első állomásán a versenyzőket és állandó fellépőinket igyekeztünk vendégeink jóvoltából többféle stílussal megismertetni. Szerda kivételével minden nap kétszer másfél órát gyakoroltunk és igyekeztünk a tanárok által hozott teljes koreográfiát elsajátítani. Büszkén mondhatom, hogy mindenki nagyon lelkes és ügyes volt.

Az egyesület vezetője a további tervekkel kapcsolatban elmondta, még két tábort tartanak a nyáron, ősszel pedig beiratkozást szerveznek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-09 10:26:26

Megyei rangadó vár a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2019-05-14 19:04:09

Pápai sikerek a megyei díjugrató bajnokságon


ajánlott cikk főképe

2019-05-19 20:27:11

Perutz FC: Érthetetlen rövidzárlat


ajánlott cikk főképe

2019-03-22 20:29:10

Kiharcolt döntetlen


PÁPA időjárás