Kiesett a Bakonyerdő Pápa


2019-07-23 16:05:47  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Kiesett a Bakonyerdő Pápa főképe
Több mint 10 év elteltével búcsút intett az NB II-es mezőnynek a Bakonyerdő Pápa felnőtt kézilabda együttese, mely a következő bajnokságnak már megyei szinten vág neki.

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága elfogadta a 2019-2020-as bajnoki idény NB II-es osztály bajnoki besorolását. A harmadik felnőtt vonal együttesei között a Bakonyerdő Pápa csapatának nevével nem találkozhatunk, Kapcsándi Zsolt csapata ugyanis egy osztállyal lejjebb folytatja.

- Valóban igaz a hír, a 2019/2020-as idényben a megyei első osztályban szerepelünk - erősítette meg értesülésünket a vezetőedző. - Sajnos a legutóbbi bajnokságban a Győrújbarátot megelőzve csak az utolsó előtti, kiesőhelyen végeztünk, így nem folytathatjuk az NB II-ben. Tudni kell, hogy a bajnokok mellett a megyei pontvadászatok második helyezettjeivel töltötte fel a szövetség az NB II-t, amire korábban nem volt példa, értetlenül állunk a döntés előtt, de természetesen elfogadjuk.

Kapcsándi Zsolt szerint számos okra vezethető vissza a kudarc, jövőbeni célként pedig az azonnali visszajutást határozták meg.

- A bajnokság hajárjához közeledve már csak heten, nyolcan voltunk a mérkőzéseken, az edzéslátogatottság sem volt megfelelő és a folyamatos vereségek mentálisan is meggyengítették a csapatot. Tisztában vagyunk vele, hogy meg kell erősíteni a keretet, legalább négy üres posztunk van, ahova mindenképp hoznunk kell játékost. A cél, hogy olyan csapatot építsünk, mely nemcsak megnyeri a megyét, hanem stabil NB II-es tagságot tud kivívni magának. Most fog kiderülni, hogy kik azok a játékosok, aki valóban mindent megtesznek a pápai kézilabdáért, mert most kell bizonyítanunk - fűzte hozzá Kapcsándi Zsolt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-18 16:19:55

A PELC III. nyerte a Takácsi Kupát


ajánlott cikk főképe

2020-09-04 09:00:14

Megkezdte a felkészülést a pápai kosárcsapat


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre