Áll a piaccsarnok fémszerkezete


2019-07-24 12:04:09  | cikk: HuHa  | 


Áll a piaccsarnok fémszerkezete főképe
Az elmúlt héten befejeződött az épületek szigetelése az új piacon és folyamatosan haladnak az építők a téglaburkolat felépítésével, mely nemcsak díszítő funkciót lát el, hanem védi a falakat a fizikai sérüléstől. Ez a munka még heteken át tartani fog, hiszen minden látható falat ilyen rusztikus téglával burkolnak. Mindemellett zajlanak a munkálatok az üzlethelyiségekben is: a válaszfalak építése tegnap befejeződött, a gépészeti szerelések folyamatos haladnak és a zöldfal kerítésalapja is készközeli állapotban van.
Ifjabb Nagy Szabolcs (balra) tájékoztatta Áldozó Tamás polgármestert

A napokban egy újabb rendkívül látványos munkafázis kezdődött meg, a piaci árusítócsarnok acélszerkezetének felépítését kezdték meg a kivitelezők. A már álló szerkezetre jövő héten kerül rá a szendvicspanel fedés, ezt követően pedig az aljzatbetont építik majd - közölte ifjabb Nagy Szabolcs projektvezető Áldozó Tamás polgármesterrel, aki ma járt a munkaterületen.

További részletek később.

Képek:


Címkék: felújítás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-05 20:58:19

Befejezték az aszfaltozást, az utca megnyitására készülnek


ajánlott cikk főképe

2019-05-13 16:00:21

Szerdán kezdődhet a Korvin utca aszfaltozása


ajánlott cikk főképe

2019-05-23 11:55:55

Tervek a Bakonyér partjának megújítására


ajánlott cikk főképe

2019-08-08 15:12:54

Készül a piaccsarnok betonaljzata


PÁPA időjárás