Döntetlen Ajkán


2019-07-25 13:07:49  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Döntetlen Ajkán főképe
Másfél héttel a bajnokság rajtja előtt Ajkán folytatta a felkészülést a Perutz FC. Lengyel Ferenc csapata döntetlent ért el az NB II-re készülő szomszédvár otthonában.

A Gyirmót II., a Sopron és az RKSK után a legutóbbi NB III-as pontvadászat bajnokával, az FC Ajkával találkozott a pápai csapat, mely két győzelmet és egy vereséget számlált a nyári alapozás során. Lengyel Ferenc együttese a 19. percben hátrányba került, miután egy buktatásért megítélt tizenegyest Nagy István értékesített 1-0. A második felvonás 8. percében egyenlített a Perutz, egy bal oldali beadásra Irmes jó ütemben érkezett és 11 méterről a kapu jobb oldalába lőtt 1-1, a hátralévő időben az eredmény pedig már nem változott.

Lengyel Ferenc: Egy felforgatott, sok fiatallal felálló Ajkával találkoztunk, úgy gondolom, megfelelő színvonalú volt a meccs. Az első félidőben több hibát is elkövettünk, nagyobb koncentrációra lett volna szükség, viszont szünet után feljavultunk, több ziccert is kidolgoztunk, igaz ebből csak egyet sikerült gólra váltani. Úgy látom, a hátralévő másfél hét elég lesz arra, hogy tisztességesen felkészüljünk a bajnokságra, a fejlődés töretlen és fizikálisan is kezdjük utolérni magunkat.

FC Ajka-Perutz FC 1-1 (1-0) Gsz.: Nagy ill. Irmes

Perutz FC: Szigeti - Nagy T., Dóczi, Császár, Böröczky - Baldauf, Kalász, Vincze, Iványi - Irmes, Szabó Zs., csereként pályára lépett: Bánki, Mogyorósi, Hanzl, Farkas B., Farkas D., Domján, Szilágyi, Benecz, Zsirai.

A Perutz FC utolsó felkészülési mérkőzését július 27-én Kaposváron játssza.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-18 14:44:33

A második félidőben fordított a Győr


ajánlott cikk főképe

2020-03-08 18:36:14

A hosszabbításban veszített a nyolc emberrel nagyot küzdő Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-01 17:08:09

59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat


ajánlott cikk főképe

2020-02-17 18:25:17

Szeniorok tornája