Súlyos sérülést szenvedett Kaposváron a Perutz kapusa (Frissítve)


2019-07-27 16:33:29  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: rakoczifc.hu  | 


Súlyos sérülést szenvedett Kaposváron a Perutz kapusa (Frissítve) főképe
Az NB I-re készülő Kaposvár otthonában játszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Perutz FC, mely 1-0-s első félidő után négy góllal maradt alul, ám ami ennél jóval nagyobb baj, hogy Szigeti Ákos súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.

Akár bajnoki főpróbaként is tekinthettünk a Rákóczi elleni mérkőzésre, hiszen az NB I újonca ellen lehetőség volt felmérni az elmúlt hetek elvégzett munkáját. A vendégek célja az volt, hogy tovább tökéletesítsék új játékrendszerüket illetve kellő önbizalommal várják az augusztus 4-ei, Balatonlelle elleni bajnoki nyitányt. Már a harmadik percben megzörrent a vendég háló, miután Szakály Attila belsőzött közelről a kapuba (1-0). A rossz kezdés után összekapta magát a Pápa és kifejezetten jól, szervezetten játszott, a Rákóczi nem is tudta bevenni kapujukat. A második felvonás elején megint gólt kaptak a vendégek, Szakály passzát Ádám Martin lőtte közelről a hálóba (2-0). Húsz perc játék után ismét a zöld mezesek örülhettek, miután Szakály egy csel után a jobb alsóba gurított (3-0), a 85. percben Ádám Martin duplája állította be a 4-0-s végeredményt.

Kaposvári Rákóczi - Perutz FC 4-0 (1-0) Gsz.: Szakály 2, Ádám 2

Lengyel Ferenc: 60 percig nagyon jól játszottunk, mindenképp hasznos volt a kaposvári meccs. A cserékig nagyon előremutató játékot láttam, egy hibát leszámítva jól védekeztünk, többet birtokoltuk a labdát, helyzetig is eljutottunk, talán a felkészülés során most játszottunk a legjobban. Ami a nyári alapozást illeti - ahogy mondani szokták - amit kellett és lehetett elvégeztünk, de rengeteg dolog van még hátra, a csapat védekező részével készen vagyunk, viszont a támadások felépítésre kell még némi idő.

Szigeti Ákos állapotáról egyelőre annyit sikerült megtudnunk, hogy a fiatal kapust egy ütközés után kórházba szállították, részletekről a klub későbbre ígért tájékoztatást.

Perutz FC: Szigeti (Bánki, a szünetben) – Farkas D., Dóczi (Benecz, 60. p.), Császár A. (Böröczky, 60. p.), Domján – Hanzl, Iványi (Mogyorósi, 60. p.), Zsirai, Vince Á. (Baldauf, 60. p.) – Irmes (Péter K., 60. p.), Kalász (Farkas B.)

A csapat augusztus 4-én vasárnap Balatonlellén 17 órakor lép pályára.

Frissítés:
A klub tájékoztatása szerint az ütközés következtében Szigeti Ákos 2-es és 4-es csigolyájából letört egy darab, állapota stabil. Felépülése előreláthatólag 4-6 hetet vesz igénybe. A fiatal hálóőrnek mielőbbi felépülést kívánunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-27 14:36:36

NB II-es ellenfelet kapott a kupában a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-05 09:50:49

Már kaphatóak a tavaszi Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2020-01-07 18:05:12

Kosárlabda: Vereség az évindítón


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:28:48

Igazi presztízsmeccs vár a Perutzra