Sportoltak az Igal lakótelepiek


2019-07-29 18:22:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sportoltak az Igal lakótelepiek főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ az elmúlt hévégén rendezte meg a Mozdulj Igal! szabadidősport rendezvényt, melynek célja az egészséges életmód és a mozgás népszerűsítése volt.

A sportos délutánon kicsik és nagyok számos program közül választhattak, volt többféle labdajáték, mászófal, trambulin, családi vetélkedő, ping-pong, trükkös bringák, népi játékok, a Kóter Turistaszálló melletti aszfaltos labdarúgó pályán pedig kispályás bajnokság zajlott.

- Hat együttes 1x15 perces, körmérkőzéses torna keretein belül döntötte el, melyik a legjobb csapat - tájékoztatott Németh Máté, a művelődési központ sportszervezője. - Pápai baráti társaságok neveztek a bajnokságra, de volt egy kínai csapat is. 4+1-ben bonyolítottuk le a meccseket az aszfaltos pályán és az első három helyezettet díjaztuk. Úgy vélem, jó színvonalú, gólgazdag meccseknek lehettünk szemtanúi. A győztes a Spártaiak elnevezésű gárda lett, megelőzve a Kyrgyz Rebublic és a Forza Igal kollektíváját. Egyébként a korábbi évekhez képest több elemmel készültünk, bőven 15 felett volt a kipróbálható programok száma, így biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálhatta a hozzá legközelebb álló kikapcsolódási lehetőséget és mozgásformát.

Németh Máté hozzátette, a Mozdulj Pápa, Mozdulj Vajda és Mozdulj Igal rendezvényükön idén megközelítőleg 1000 fő vett részt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 11:10:49

Egy félidőnyi jó játék is elég volt


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre