Lezárták a Juhar-Bocsor-Nagysallói utcai kereszteződést


2019-07-30 08:28:34  | cikk: HuHa  | 


Lezárták a Juhar-Bocsor-Nagysallói utcai kereszteződést főképe
Mint ahogy korábban hírt adtunk róla, ivóvízvezeték-csere zajlik a Juhar utcánál. A munkálatok eddig a Nagysallói utcát érintették, ma reggel pedig megkezdődött a Juhar utcát keresztező szakasz vezetékcseréje is. A nagy átmérőjű csövek és a nagy munkagépek miatt a kivitelező a csomópont teljes lezárása mellett dolgozik, ez azt jelenti, hogy a Juhar utca- Bocsor utca-Nagysallói út kereszteződése nem átjárható. A csomópont körül található cégek megközelíthetők, de mindhárom utca zsákutcaként működik.

Képek:

Kapcsolódó cikk(ek):
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-07 13:16:12

Játék, élmény, szórakozás - Jövő hétvégén ismét Játékfesztivál


ajánlott cikk főképe

2019-07-01 18:20:00

Szennyvíziszapot szállítanak Pápa-Tapolcafőre


ajánlott cikk főképe

2019-09-18 06:42:23

Átadásra várva


ajánlott cikk főképe

2019-09-02 22:43:02

Lombosi Sándort Grőber Attila visszaléptette a képviselőjelöltségtől


PÁPA időjárás