Lezárták a Juhar-Bocsor-Nagysallói utcai kereszteződést


2019-07-30 08:28:34  | cikk: HuHa  | 


Lezárták a Juhar-Bocsor-Nagysallói utcai kereszteződést főképe
Mint ahogy korábban hírt adtunk róla, ivóvízvezeték-csere zajlik a Juhar utcánál. A munkálatok eddig a Nagysallói utcát érintették, ma reggel pedig megkezdődött a Juhar utcát keresztező szakasz vezetékcseréje is. A nagy átmérőjű csövek és a nagy munkagépek miatt a kivitelező a csomópont teljes lezárása mellett dolgozik, ez azt jelenti, hogy a Juhar utca- Bocsor utca-Nagysallói út kereszteződése nem átjárható. A csomópont körül található cégek megközelíthetők, de mindhárom utca zsákutcaként működik.

Képek:

Kapcsolódó cikk(ek):
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-05 11:47:52

A reneszánsz zseni és kora - Dürer-kiállítás nyílik az Esterházy-kastélyban


ajánlott cikk főképe

2020-02-21 16:37:19

Kiszebáb égetéssel elűzték a telet a Vajda Márta iskolában


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 19:18:04

A reformátusok is segítséget ajánlanak az idősek ellátásához


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 20:32:11

Mától látogatható a Dürer-kiállítás a kastélyban