Lezárták a Juhar-Bocsor-Nagysallói utcai kereszteződést


2019-07-30 08:28:34  | cikk: HuHa  | 


Lezárták a Juhar-Bocsor-Nagysallói utcai kereszteződést főképe
Mint ahogy korábban hírt adtunk róla, ivóvízvezeték-csere zajlik a Juhar utcánál. A munkálatok eddig a Nagysallói utcát érintették, ma reggel pedig megkezdődött a Juhar utcát keresztező szakasz vezetékcseréje is. A nagy átmérőjű csövek és a nagy munkagépek miatt a kivitelező a csomópont teljes lezárása mellett dolgozik, ez azt jelenti, hogy a Juhar utca- Bocsor utca-Nagysallói út kereszteződése nem átjárható. A csomópont körül található cégek megközelíthetők, de mindhárom utca zsákutcaként működik.

Képek:

Kapcsolódó cikk(ek):
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-22 16:12:21

Rendhagyó október 23-ai megemlékezés a Vajda Márta iskolában


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 13:05:30

A magyar expedíciós hegymászó volt a könyvtári nap vendége


ajánlott cikk főképe

2019-10-17 22:59:43

A lelkészek és a gondnok


ajánlott cikk főképe

2019-09-25 07:58:53

Élni szép - Könyvet adott ki a Megújulás Klub


PÁPA időjárás