25 érmet szereztek az év első felében a légtornászok


2019-07-30 20:29:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


25 érmet szereztek az év első felében a légtornászok főképe
Fertődön, Budapesten és Zalaegerszegen megrendezett versenyeken tovább gyarapította éremgyűjteményét a Pápai Légtorna Sportegyesület, mely gőzerővel készül a kanadai világbajnokságra.

A sikeres, kvalifikációs versenyt követően három országos bajnokság várt a csoport tagjaira, akik jó szokásukhoz híven ismét sok-sok éremmel utaztak haza a versenyhelyszínekről, a három megmérettetés termése tíz arany-, nyolc ezüst és öt bronzérem.

- Mindenki nagyon ügyes volt ezen a három bajnokságon, nincs olyan versenyzőnk, akit ne szólítottak volna a dobogóra - mesélte Győrffy Viola, az egyesület vezetője. - Gyimóti Annát szeretném kiemelni, aki két versenyen is majdnem maximális pontszámot kapott és utcahosszal megelőzte riválisait, ez mindenképp biztató a világbajnokság előtt. Nemrég vendégül láthattuk Sáfrány Emesét, aki az úgynevezett aerial loop eszközzel ismertette meg a gyerekeket, amit más néven légi kör kötélnek is nevezhetünk. Látványos trükkökre és koreográfiára van lehetőség ezen az izgalmas, új eszközön, úgy láttam, mindenki nagyon élvezte annak ellenére, hogy nagyon nehéz ez a szer. A jövőben is tervezünk hasonló workshopokat tartani, hogy sportolóinkat új impulzusok érjék.

Győrffy Viola hozzátette, az év első felének mérlege 25 érem, köztük 12 arany. A világbajnoksággal kapcsolatban a csoport vezetője elmondta, dr. Áldozó Tamás polgármester 500.000 forinttal támogatta a vb-n való részvételüket, a Jason McIlvaine jótékonysági örömfutáson a teljes adomány összegéből dr. Sveighoffer Zita pedig 47.000 forintot ajánlott fel, melyekért nagyon hálásak és továbbra is várják támogatók jelentkezését.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-11 11:40:55

Vízparti közönségtalálkozó


ajánlott cikk főképe

2019-11-03 16:30:45

Két góllal nyert Pápán a Nagykanizsa


ajánlott cikk főképe

2019-12-08 18:02:39

Jótékony mikulásfutást rendeztek


ajánlott cikk főképe

2019-10-30 23:47:05

Emelt fővel búcsúzott a Perutz a Magyar Kupától


PÁPA időjárás