Szombaton tartják a Tókertben élők városrészi napját


2019-07-31 18:42:23  | cikk: Babos Petra  | 


Szombaton tartják a Tókertben élők városrészi napját  főképe
Szombaton, vagyis augusztus 3-án rendezik meg a Tókertben élők városrészi napját, immáron hatodik alkalommal. A program a hagyományos forgatókönyv szerint zajlik majd itt is, délelőtt főzőversenyre várják a csapatokat, délután pedig színpadi és szórakoztató programok kínálnak kikapcsolódást a rendezvényre kilátogatóknak.
Császár Endre önkormányzati képviselő elmondta, a meteorológiai előrejelzések alapján szombaton jó idő lesz, s remélik, az eső felhők ezúttal is elkerülik a várost.
-A főzőverseny mellett a délelőtt folyamán lesz kispályás labdarúgó torna és családi vetélkedő is. Délben a 10-11 lelkes csapatnak köszönhetően finom ételekkel tudunk kedveskedni a programra kilátogatóknak, akik az étkek megvásárlásával a Nátuskerti Óvodát támogatják. A tókerti napról nem hiányzik majd az ugrálóvár és a kézműves foglalkozás sem, délután pedig változatos színpadi programokkal várjuk a látogatókat. Fellépnek a Nátuskerti óvodások, lesz tánc- és néptánc bemutató, vásári komédia a Szó és Kép Színpad tolmácsolásában, de Árvai Kristóf freestyle bemutatója is színesíti a napot. Azt este sztárvendége pedig Unique lesz. A Tókerti Napot a Hobby Zenekar bulija zárja - ismertette a rendezvény menetét a képviselő, aki hozzáfűzte, mindenkit sok szeretettel várnak szombaton egy kellemes kikapcsolódásra.
Áldozó Tamás polgármester hozzátette, Pápán létezik a pápai identitáson túl egyes városrészekhez kötődő identitástudat is, hiszen megkülönböztetik magukat a pápaiak az alsóvárosiak, a felsővárosiak, a belvárosiak és a tókertiek is.
-A Tókertnek ez a különállása mindig is megvolt, hiszen saját intézményrendszerrel és templommal is rendelkezik a városrész. Így a tókertiek számára a közösségi együttlét feltételeit kötelességünk volt megteremteni, s ők élnek is ezzel a lehetőséggel, hiszen az itt élők szívesen jönnek ide a Spartacus pályára, amikor a városrészi napot rendezzük - tudtuk meg a polgármestertől, aki elmondta, ő tókertiként örömmel vesz részt ezen a városrészi napon, hiszen itt jóval nagyobb számban vannak azok az ismerősei, akikkel együtt nőtt fel, de a többi városrészi nap rendezvényeibe is szívesen bekapcsolódik. Áldozó Tamástól azt is megtudtuk, a hétvége nemcsak a Tókerti Napról szól, hanem vasárnap lesz a Cardiomax félmaratoni futása is, amin ő szintén részt fog venni a 21 kilométeres távon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-23 20:10:04

Döntőben az Örökség - Szavazzunk a pápai erkeles gyerekekre


ajánlott cikk főképe

2020-01-23 06:29:18

Magyar modern vizuális kultúra európai kontextusban - Hencze Tamás kiállítása


ajánlott cikk főképe

2020-02-21 13:13:08

A gyermekosztály kapta az egyetemes imahét perselyadományát


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 12:28:11

Zárva vannak az iskolák, Pápán nem igényelték az ügyeletet