Csúszik a Munkácsy-projekt


2010-06-07 19:07:55  | cikk: mo  | fotó: Babos János  | 


Csúszik a Munkácsy-projekt főképe
A Munkácsy Mihály Általános Iskola mintegy 470 milliós felújítási projektje több mint 2 hónapot csúszik, mivel a pályázatra kiírt közbeszerzési eljárás eredménytelenül zárult – adott tájékoztatást dr. Áldozó Tamás alpolgármester ma délután. Május 31-én kellett volna győztest hirdetni, de a 8 beadott pályázatból csupán 1 volt érvényes, így a közbeszerzési eljárást újra ki kell írni, ami azt jelenti, hogy a munkaterületet csak szeptemberben tudják átadni.
Az alpolgármester hozzátette, a tantestülettől és a gyerekektől elvárták a gyorsított munkát, hogy júniusban minél előbb megkezdődhessen az építkezés, s most úgy tűnik egy újabb nehéz időszak vár rájuk. Egyházi Viktorné tájékoztatott, nehéz évnek néznek elébe, de a Művelődési és a Műszaki Osztállyal történt egyeztetés után elmondható, a felújítási munkálatokat el lehet végezni tanítási időben. Az intézményben 3 osztályt kell ideiglenesen az épület másik részébe helyezni, ez a nagyobb termek kettéosztásával valósulhat meg, illetve a tókerti katolikus templom hitoktató termének igénybevételével. Németh Tamás műszaki osztályvezető elmondta, az eredeti tervek szerint a nyári szünetben épült volna meg a földszinti épületrész, ezt követte volna a második szint. Az új ütemezés szerint a munkálatok a kétszintes épületrésszel kezdődnek, majd a diákok új épületrészbe történő átköltöztetése után megkezdődik a földszinti építkezés.
A Műszaki Osztály vezetője hozzátette, nem példanélküli, hogy az iskola felújítása tanítás mellett történik. Így újult meg az Erkel és a Tarczy iskola is. Természetesen mindez kizárólag megfelelő munkavédelmi és munkabiztonsági eljárások betartásával valósulhat meg – fogalmazott Németh Tamás.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:26:28

Húsz százalékos az óvodai kihasználtság


ajánlott cikk főképe

2020-02-10 22:31:39

Fotók a pálos nővérekről


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 19:21:54

Kiemelt szerepe van a segítségnyújtásban az Időskorúak Szociális Ellátásáért Alapítványnak


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 23:38:13

Kész kabaré volt